top of page

GOD HUDPLEIE TIL UNDER 100-LAPPEN!

Skrevet av Camilla,

Category Manager/Country ManagerSommeren er endelig rett rundt hjørnet, og ingen ting er vel vakrere enn en sunn, glødende og naturlig sommerhud. Det finnes et hav av fantastiske produkter for huden din, men mange av de koster også deretter. Heldigvis finnes det også mange gode produkter på budsjett, og her har jeg samlet mine favoritter til ansiktet som kan hjelpe deg med å få huden sommerklar. Alle koster under 100-lappen.

For at huden skal kunne få en naturlig glød er det viktig å rense den godt for sminke og smuss.

En av våre nyheter i K-Beauty kategorien er merket Holika Holika, og en av bestselgerne er deres Aloe Cleansing foam. Fantastisk konsistens, naturlige ingredienser, mild mot huden, og lett eksfolierende slik at huden etterlates fuktet, ren og myk.
Til øyensminken er denne sminkefjerneren fra L’Oreal Paris super. Den er mild mot sensitive øyne og det finnes også en variant for vannfast sminke.Å sørge for at huden har nok fukt og næring er en av de viktigste faktorene når målet er en strålende frisk hud. Tørr hud ser gjerne gusten og grålig ut, og linjer og ujevnheter vises bedre. En rask og effektiv boost får du ved hjelp av en sheet mask. Du finner et godt utvalg i vår nye K-Beauty kategori, og prisene gjør det lett å teste forskjellige masker tilpasset behovet huden din har der og da. Denne deilige masken fra It’s Skin inneholder vitamin E, gir glans og næring til huden din, og passer for alle hudtyper.Når det gjelder serum og ansiktspleie forøvrig må jeg dra fram kult-merket The Ordinary som har tatt markedet med storm og blitt superpopulært over store deler av verden, også her i Norge. Og ikke uten grunn! Her finner du effektiv hudpleie med fokus på enkeltingredienser, til helt utrolige priser. Det er vanskelig å anbefale et enkelt produkt herifra, så ta en kikk og finn det som passer for deg. Her finner du en rekke produkter til under 100-lappen (og noen rett over). Vil også anbefale foundationene på det varmeste, det finnes både serum foundations og en mer dekkende type.Synes du det er vanskelig å sette seg inn i serien og bli klok på hva som passer sammen, så ta en titt på vårt tidligere blogginnlegg om dette merket


Husk også solkrem, å beskytte huden mot UV stråler er noe av det aller viktigste du kan gjøre både på kort og lang sikt. Hawaiian Tropic har mange rimelige og gode varianter. De er mest kjent for sine deilige tropiske sommerdufter, men har også parfymeri sensitiv-varianter til både ansikt og kropp.
Da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god sommer 😊😊😊

- Camilla

bottom of page