top of page

GET DIRTY FOR A CAUSE#FORTHEBOYS

Skrevet av Stine, Salgs koordinator Blivakker.no /Cocopanda


For en helg!🙌🙌🙌


I år var vi for første gang med som hovedsamarbeidspartner for Dirty Girls Mud Run. Dirty Girls Mud Run er et ca 5km gjørme- og hinderløp (uten tidtaking) hvor pengene som samles inn, går til Kreftforeningen.

Løpet handler om ‘’Girlpower’’ og å ha det GØY så man trenger ikke å løpe hele veien, men gjerne gå, krabberog komme seg forbi hindre.

Dette året ble løpet arrangert i Dyreparken i Kristiansand.

Jeg, Andrea og Kenny har gjort forberedelser til dette eventet i en god stund og vi ble utrolig fornøyd med gjennomføringen.


Stine & Kenny på den store dagen! FOR en innsats disse 2 har lagt ned!! - Lise

Blivakker.no stilte med ‘’Beauty Bar By Blivakker.no’’, hvor alle løpsdeltakere kunne komme innom.
Vi hadde 13 stylister som enten lagde ulike flette frisyrer eller sminket deltakere opp med glitter. Vi hadde også satt opp flere stasjoner hvor de kunne gjøre dette selv. Der hadde vi lagt frem masse glitter sminke, hårspray med farge og annet gøy for å gjøre seg klar til løpet.

Cassandra finpusser sminkestasjoner<3
Når deltakerne kom i mål, stod vi klar for å dele ut goodiebags og ta bilder med fotoveggen.Iselin & Andrea deler ut goddibags i målområdet<3

Til denne helgen hadde vi invitert med 4 influencere. Martine Halvorsen, Guro Elde Paulsen, Isabelle Eriksen og Camilla Lorentzen, som utgjorde ‘’Team Blivakker.no’’ Disse 4 jentene tok utfordringen på strak arm og gjennomførte løpet med glitter, glans og gjørme!


Vi må takke Dirty Girls Mud Run for et fantastisk løp, og jentene som kom til Kristiansand en helg for å være sammen med oss på løpet!

I tillegg er det helt utrolig gøy å se hvor mange av våre kollegaer fra Blivakker.no som stod på og var med å gjorde denne dagen fantastisk!


Kristine og Nora gjør jentene flettefine<3


Vår alltid blide Kristian deler ut motivasjon & kjærlighet (er)

Vi dokumenterte dagen på Instagram, følg oss gjerne @blivakker.

Les om Isabelle Eriksen sin opplevelse av Dirty Girls Mud Run her:

Les om Martine Halvorsen sin opplevelse her:


-Stine

bottom of page