top of page

FINN DIN UNIKE HUDPLEIERUTINE MED EXUVIANCE!

NORMAL/KOMBINERT HUD

Ta utgangspunkt i basisserien EMBRACE som er basert på den effektive og stimulerende AHA-syren. Tenk på at ikke alle produkter i din rutine trenger være fra EMBRACE-serien. Kombiner gjerne med produkter fra RELAX-serien, for eksempel en RELAX krem hvis du ikke vil bruke AHA både morgen og kveld. På den måten får du også en god blanding av AHA og PHA, som stimulerer, eksfolierer, styrker og tilfører fukt.


Deep Clean AHA Cleanser 212ml

Skummende rens som rengjør uten å tørke ut huden eller gni vekk hudens beskyttelsesbarriere. Sammensetningen rengjør huden effektivt og løser opp smuss og sminke samtidig som den skånsomt fjerner døde hudceller

Resurfacing Glycolic Wash 125ml

En effektiv rensemousse med høy konsentrasjon av AHA som rengjør huden samtidig som den har en intensivt eksfolierende effekt.

Passer for normal til sterk hud, og er særlig godt egnet til moden hud eller hud med fet tendens.

HydraSoothe Refresh Toner 200ml

Et mildt og lett fuktighetsgivende ansiktsvann med PHA som gjenoppretter pH-balansen i huden. Sammensetningen virker beroligende på huden og forbereder den på etterfølgende hudpleie.


Glycolic Expert Moisturizer 50ml

En lett og fuktighetsgivende lotion med AHA som kan brukes både morgen og kveld. Stimulerer cellefornyelsen og den naturlige kollagenproduksjonen i huden og har antioksiderende virkning.


Glycolic Perfecting Moisturizer 45g

En fuktighetsgivende og nærende krem med AHA som forbedrer hudstrukturen, motvirker synlige aldringstegn og jevner ut ujevn pigmentering.
TØRR/SENSITIV HUD

Fokuser på basisserien RELAX som er basert på den snille PHA-syren som tilfører fukt og styrker hudens beskyttelsesbarriere. Er huden tørr, anbefaler vi å legge til et fuktighetsgivende serum eller en mykgjørende og nærende olje (CitraFirm FACE Oil). Til rød og blussende hud anbefaler vi det beroligende serumet Antiredness Calming Serum.


Radiance Serum 30ml

Et serum som tilfører fuktighet intensivt og styrker hudens egen beskyttelsesbarriere. En kombinasjon av AHA og PHA stimulerer cellefornyelsen i huden. Bidrar til forbedret hudstruktur og jevnere hudtone og gir masser av glød.


CitraFirm Face Oil 27ml

En nærende og mykgjørende olje som stimulerer cellefornyelsen og kollagenproduksjonen og har antioksiderende virkning.
AntiRedness Calming Serum 29g

Et serum med en lett sammensetning som er spesielt utviklet for følsom og reaktiv hud. Sammensetningen gir en umiddelbart beroligende effekt samtidig som den virker langsiktig for å forebygge rødme i huden.
AKNEUTSATT HUD

Har du normal til fet hud, er EMBRACE-serien et godt utgangspunkt. Er huden tørr og sensitiv, velger du grunnprodukter fra RELAX-serien. Kombiner gjerne basisprodukter fra begge seriene for å få en best mulig tilpasset rutine. Ofte har den akneutsatte huden behov for både AHA (for daglig eksfoliering og cellefornyelse) og PHA (for fuktighet/sterkere barriere). Legg derfor til eksfolierende og målrettede produkter fra øvrige serier som er med på å balansere overskuddstalg og forebygge tilstoppede porer.


MODEN HUD

Her ønsker vi å gi cellefornyelsen en ekstra boost og supplere med effektive produkter i form av peeling, serum og konsentrat. C-vitamin Capsules har en stimulerende effekt på kollagenproduksjonen uten å irritere huden, noe som gjør at de også er egnet til sensitiv hud. Til motstandsdyktig hud er Super Retinol Concentrate et godt valg, ettersom konsentratet stimulerer huden maksimalt og forbedrer både spenst, hudtone og struktur.

Vitamin C Serum Capsules 60pcs

Et konsentrat med 20 % C-vitamin som virker utjevnende på hele hudtonen og har en antioksiderende virkning. I kombinasjon med Exuviances patenterte Aminofil stimulerer sammensetningen dessuten kollagenproduksjonen, noe som bidrar til økt spenst og fylde i huden.


Super Retinol Concentrate 30ml

Et konsentrat med retinol i kombinasjon med Exuviances patenterte NeoGlukosamin. Stimulerer effektivt cellefornyelsen og gjør huden spenstigere og fyldigere. Sammensetningen gjør linjer og rynker mindre fremtredende og hudtonen jevnere. Retinol har dessuten en gunstig effekt på akne og aknearr.PIGMENT

Ved hud med ujevn pigmentering gjelder det å eksfoliere og lysne eksisterende flekker og samtidig forhindre at nye oppstår. En ingrediens som gjør nettopp alt dette, er NeoGlukosamin som vi blant annet finner i Toning Neck Cream og Super Retinol Concentrate. C-vitamin har også en positiv effekt på hudtonen, og Exuviances kapsler inneholder hele 20 % C-vitamin i en stabil sammensetning.


Toning Neck Cream 125g

En krem som er utviklet for den ømfintlige huden på hals- og brystpartiet. Gjenoppretter hudens struktur og fylde og jevner ut hudtonen.
Se hele utvalget til Exuviance her.

bottom of page