top of page

Filorgas unike universalkrem💛

UNIK UNIVERSALKREM

Skrevet av Ilona- trener hos FilorgaHar det igjen blitt vinterhvitt utenfor vinduene? Ble varmegrader til kuldegrader, regn til snø?Noen steder ble det igjen på med vanter og lue, vinteren er ikke over.


Visste du at Universal Cream fra Filorga er et ypperlig produkt for kaldere dager? Vi kan kalle den en klimakrem, vi kan kalle den en familiekrem, en universell krem umulig å ikke ha i hus. For når snøen legger seg og det er kuldegrader i lufta må vi igjen passe på å gi huden ekstra beskyttelse.


Universal Cream er et fantastisk produkt for tørr og rød hud, fuktfattig hud, og sår hud. I utgangspunktet leger denne kremen all sårhet i huden. Den fremskynder helingsprosessen med ekstra peptider. Disse fremmer kollagenproduksjonen og stimulerer hudens egen evne til å reparere seg.


Kremen som er ypperlig til å beskytte ansiktshuden mot vær og vind, som heler sår etter barbering, som demper all rødhet i huden, er også perfekt som hånd- og kroppskrem. Tørre vinterhender, ødelagte neglebånd, støvete legger og sår etter daglige irritasjoner – alt dette hjelper Universal Cream mot.


Naturlige fuktgivende ingredienser, innkapslet hyalyronsyre – for dyp penetrering av fukt- sørger for at fuktbalansen i huden gjenopprettes. Polysakkarider demper betennelse og rødhet. Peptider stimulerer kollagenet så huden repareres.


En unik krem – en universell krem – en perfekt vinterkrem.


- Ilona

bottom of page