top of page

FILORGA – klart vi har lyst på…

Skrevet av Ilona Bartha, trener på Filorga

(inneholder blogginnlegg fra Kristina Andersen)


Bare navnet FILORGA gjør at man blir interessert. FIL- fra fillers- innsprøytninger som plumper opp og fyller linjer og rynker. ORGA – fra organic – ingredienser som stammer fra bioteknologi og biofermentasjon. Klart det er noe vi har lyst på!I stedet for innsprøytninger!

Klart vi har lyst på når vi ser at kjerneformulaen inneholder en coctail av gode ingredienser som er helt essensielle for god hudhelse. Som skaper et godt økosystem i cellene. Ingredienser som gjør at kollagen og elastin dannes. Hyalyronsyre levert i huden på en unik måte. I stedet for sprøyter.


Et av mine favoritt produkt fra merket er fuktserumet Hydra-Hyal. Det er som å påføre ren hyalyronsyre, konsistensen er som smeltende gele. Og her finner vi fire typer hyalyronsyre. I tillegg to hyalyronsyre boostere. På denne måten får alle hudlag servert denne viktige fuktbindende ingrediensen. Huden våkner til liv, for ingen prosesser i cellene fungerer uten fukt. Klart vi vil ha - huden jevnes ut, linjer plumpes, huden får glød.
Apropos glød, januar er kanskje den måneden man virkelig føler seg mest gusten. Det er lenge siden huden hadde gløden etter sommerens solstråler. Og desember med sine mange julefestligheter har unektelig satt noen spor. Klart vi har lyst til å gjenoppfriske huden. Med noe som virker.

Utålmodige som vi er ønsker vi hudpleie som virker nå, det skal gi raske resultat. Da trenger vi ingredienser som fungerer i huden, sammen med god teknologi som gjør det mulig å forsyne cellene dypt nede, målrettet, presist og effektivt. Det er dette som gjør Filorga så spesiell, så spennende.

Alle produktene i merket inneholder den unike formulaen som booster hudhelsen. Aminosyrer blir til kollagen og elastin. Vitaminer, mineraler, co-enzymer og hyalyronsyre booster det hele. Antioxydanter beskytter. Ingredienser som er kapslet inn i en unik mikroskopisk vektor. Som består av over hundre lag. Der lag etter lag frigir virkestoffene til cellene. Som gjør at huden hele dagen får god forsyning av den den trenger. Klart vi vil ha!

Filorga – merket som har navnet sitt fra «fillers» og «organic» - som gir nettopp det – i en krukke. Og det raskt – akkurat som vi har lyst på!


Her kan dere lese innlegget til Kristina Andersen, som endret sin hudpleie rutine med Filorga💖

bottom of page