top of page

FILORGA – FOR EN FANTASTISK REISE!Året er 1978, vi befinner oss i utkanten av Paris. En lege og hans team er dypt opptatt av cellulær aldring. De forsker. Forsker på aldring, på hud. Hva skjer, er det mulig å beholde ungdommelig hud lenger, hvordan bevare god hudkvalitet best mulig, hvordan bremse aldringstegn? Spørsmålene er mange. Forskningen intens. Det forskes med mesoterapi. Små nåler stikkes i huden med ingredienser som skal fraktes dypere ned i huden for å optimalisere cellenes arbeid.

Hyaluronsyre, aminosyrer, vitaminer, mineraler, co-enzymer, antioksidanter. Forholdet mellom ingrediensene testes møysommelig. Hva gir den beste effekten? Hva er best for huden? Hvordan sikre perfekt hudtoleranse?Forskningen skal vise se å gi oppsiktsvekkende resultat. Innsprøytning av blandingen, cocktailen av ingredienser viser seg å gi et stort resultat på linjer og rynker, men også på glød, på hudstruktur, på hudtone og porestruktur.

Laboratoire Filorga blir et navn man merker seg, ikke bare i Frankrike, men også ute i verden. Det blir verdensomspennende. For sine injeksjoner og behandlinger med mesoterapi. Leger fra hele verden strømmer til det lille laboratoriet i utkanten av Paris – for å sikre seg denne unike blandingen til bruk i sine egne behandlinger – i sine respektive land. Filorga er verdenskjent. Filorga har startet sin fantastiske reise!

I dag kan du og jeg kjøpe kremer, serum, masker med de samme ingredienser som en gang kun var forbeholdt dette profesjonelle markedet. Vi kan oppleve hvordan huden får fornyet glød, mindre rynker, bedre spenst, ja en forbedret hudkvalitet.En fantastisk vitenskap ligger bak. Molekylene til disse effektive ingrediensene er store. Så store at de må få hjelp til å penetrere og fraktes ned i huden. Noe som blir nødvendig for at effekten skal optimeres. Et unikt innkapslings system blir løsningen. Og effekten er tydelig og synlig. Etter 7 dager er kollagen i huden målt til hele 70% økning! Og nå lanserer ikke Filorga produkter med mindre de gir synlig effekt på huden etter 7 dagers bruk.

Produktene er blitt mange. Vi kan velge mellom kremer og serum som er designet for å gi behandling til spesifikke hudbekymringer. Som linjer, som rynker, som spenst. Eller produkter som gir en global hudforbedret effekt. Mindre linjer, bedre spenst, bedre glød! Bedre hudkvalitet!

Hva blir det neste? Filorga lanserer stadig nye innovative produkter. Huden vår endres, verden endres. Nye utfordringer skal takles. Endret livsstil, kosthold, økt forurensning krever endringer også i hudpleieprodukter og behandlingsprogram. Stress er et ord som er negativt ladet, har også en negativ effekt på kroppen – og på huden.Vi er i en endring. Filorga er på en kontinuerlig reise. En stadig forskning etter innovative hudforbedrende ingredienser. Som gir oss produkter som er skreddersydd til de utfordringer vi stadig må håndtere i en tid som krever tilpasning.

Å reise er en bevegelse, det er å ikke stå stille. Det er å utforske, å nå nye mål, forbedre seg, ikke slå seg til ro. Det er å stadig være i utvikling! Filorga inviterer deg på en reise helt utenom det vanlige.bottom of page