top of page

FILORGA - DET FUNKER

Forestill deg at linjene i ansiktet plumpes. Forestill deg at porene blir mindre synlige. Forestill deg at huden blir jevnere. Forestill deg at huden igjen er spenstig. Forestill deg at huden får masse glød…


Med hudpleie som har som fokus å gi synlig resultat allerede etter få dager er dette mulig. Direkte inspirert av kosmetisk medisinske behandlinger har Filorga hudpleielinjer som gir synlige og effektive resultat på svært kort tid. Kjerneformulaen i alle produktene inneholder et unikt kompleks av alt det huden trenger for å fungere optimalt. Det er som den perfekte diett for huden. Vi får et godt økosystem i huden vår. Aminosyrer danner nye proteiner som kollagen og elastin. Mineraler, vitaminer og co-enzymer booster effekten. Sammen med viktig hyalyronsyre blir virkestoffene kapslet inn i et unikt leveringssystem. Dermed får vi effekt i alle hudlag, en aktiv prosess som varer hele dagen.Ønsker du fokus på fukt og plump da velger du Hydra-linjen, Hydra-Filler og serumet Hydra-Hyal. Er huden blank velger du Hydra-Mat. Vil du fokusere på linjer da velger du Time-Filler, Time-Filler Mat og Time-Zero. Lift-Structure gir fantastisk økt spenst. Ser huden trett og sliten ut etter uker i hjemme-eksil da velger du NCEF-linjen. Produktene her har enda høyere konsentrasjon av kjerneformulaen som er unik for Filorga produktene. Velg NCEF-Reverse for normal hud, NCEF-Reverse Mat for blank hud. I tillegg finnes det effektive serumet NCEF-Intensive som inneholder både C-vitamn og retinol. For moden hud anbefales Global-Repair serum og krem, da denne gir økt næring i tillegg.

Vi har vært gjennom en underlig tid denne våren. Vi har holdt oss hjemme. Kanskje har vi tatt lettere på det daglige utseende. Kanskje har vi slurvet litt med både hudpleie og make-up. Vi har kanskje tatt på den samme joggebuksa hver dag, det er jo ingen som ser oss…Langsomt begynner samfunnet å vende tilbake til normalen. Noen skal nå få levere barna sine i barnehagen, andre får igjen treffe noen kollegaer eller venner. Etter hvert skal joggebuksa byttes ut med kjole og skjørt og vi skal vise oss for omverdenen. Vi gleder oss. Klart vi vi vil vise oss fra vår beste side, med kjole og skjørt, og ikke minst med vakker hud. Med mindre synlige linjer, med mere spenst, med jevn og klar hudtone.

Gjør huden klar for å vises frem igjen, gjør den på sitt beste, sitt vakreste. Gjør det med Filorga. Det funker.

bottom of page