top of page

Få en glødende høsthud med Shiseido!Høsten er en flott tid mellom sommer og vinter og er et perfekt tidspunkt for å bygge opp huden igjen etter sommeren. Mye sol og forskjellig forurensing gjennom sommeren kan skade huden og når temperaturen sakte men sikkert synker ute, kan huden både bli både tørr og gusten. For å motvirke dette så er det viktig at man tilfører huden masse fukt og bruker produkter som beskytter og gir nytt liv til huden.

For å oppnå ønskede resultater med glødende, ungdommelig og fuktet hud er Shiseido sine hudpleieprodukter det perfekte stedet å starte. Alle disse produktene er bygget på vitenskap og teknologier for å plumpe, fukte, regenerere, beskytte og booste huden.

Et fantastisk nytt produkt er Vital Perfection Eye Mask som er en øyemaske som dekker et stort område under øyet for maksimum effekt. Den løfter og strammer huden rundt øyet og tilfører fukt. Den har også retinol som er enda mer effektiv i å løfte og plumpe huden og minimere synligheten av rynker og fine linjer i området rundt øyet. Øyemasken i kombinasjon med nye Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream hjelper med å ivareta den ømfintlige huden rundt øyet og man får fantastisk glød og en strammet og plumpet effekt.


For hud som har blitt litt gusten eller tørr og trenger en oppkvikker etter sommeren er Essential Energy Moisturizing Cream en perfekt dagkrem.Essential Energy er en serie som optimaliserer hudens reaksjonsevne til hudpleie ved å stimulere hudens nervesystem. Huden får fornyet energi og klarer å reparere skader, får masse fukt av hyaluronsyre og får en herlig glød. Essential Energy Moisturizing Cream er en luksuriøs, lett og svært fuktighetsgivende krem som passer for normal til tørr hud – perfekt for høsten!Er det linjer du vil at hudpleien skal forbedre så bør du prøve produktene fra hudpleielinjen Benefiance. Dagene blir kortere og høstens mørke kvelder har kommet for å bli en stund. Kalde dager, vind, mindre søvn og stress kan påvirke huden. Man kan få slappere og mer gusten hud. Den nye nattkremen i Benefiance-serien hjelper til å forebygge nettopp dette! Benefiance Overnight Wrinkle Resisting Cream lar deg våkne opp til en glatt, elastisk og strålende hud. Kremen jobber over natten med å forebygge rynker som kommer av søvnmangel eller stress og minimerer synligheten av fine linjer.bottom of page