top of page

Engasjement, nyskapning, kremmerånd og redelighet!

Skrevet av Lene, Sales and marketing Director– Brandsdal Group
Dette var litt av en overskrift til en «rosablogg» tenker dere sikkert, og det forstår jeg godt. Men jeg har likevel lyst til å fortelle dere litt mer om hvilke verdier vi som jobber i Blivakker.no lever etter hver eneste dag. For det er nettopp det overskriften handler om: Våre verdier.


Engasjement


Hva hadde Blivakker.no vært i dag uten det enorme engasjementet til alle og enhver som jobber i bedriften? Det tør jeg jammen ikke å tenke på! For hver dag stiller nesten 200 mennesker fra hele 28 forskjellige nasjonaliteter på jobb for å sikre at våre kunder får det beste utvalgte, sendt ut på raskest mulig måte til konkurransedyktige priser.


Vi er en fantastisk gjeng som digger arbeidsplassen vår og som gjentatte ganger har blitt belønnet med priser som Årets nettbutikk, Årets skjønnhetsbutikk på nett, Norges beste kundeservice på nett, og 4 år på rad kåret til Folkets Nettfavoritt. Det gjør meg stolt av å være en del av dette eventyret <3

Nyskapning


Hvordan sørger man for å ha en bedrift full av mennesker som alltid tenker: Hva er det neste nye? Hvordan kan VI sørge for at Amazon aldri kommer og spiser oss opp? Jo da må man tørre å alltid ansette folk som er bedre enn en selv. Og det tør vi absolutt i Blivakker.no. Vi har tiltrukket oss mange av de beste hodene innenfor alle kategorier og vi kan med trygghet si at vi har svært mange av de klokeste digitale hodene innen Ehandel med oss på laget. Det er vi virkelig stolte av.

Og ikke nok med det… Vi har også en helt egen IT avdeling bestående av 12 personer som jobber inhouse i bedriften for å sikre at vi til enhver tid leverer de beste løsningene for våre kunder og samarbeidspartnere. Det kaller jeg konkurransefortrinn.


Sjekk ut denne videoen så forstår du mer av hvorfor så mange mennesker digger å jobbe med Blivakker.no
Kremmerånd


Blivakker.no er en gründerbedrift grunnlagt på verdien om å få mest verdi ut av hver krone. Med denne verdien i bakhånd har vi igjennom 12 år klart å bygge Blivakker.no opp til å bli Norges største skjønnhetsbutikk på nett. Vi har i dag over 1 mill fornøyde kunder som igjen har gitt oss 4.8/5 mulige poeng hos Trustpilot.

Vi sørger for konkurransedyktige priser og gratis frakt helt frem til våre kunder. Det er noe kundene våre virkelig setter pris på.
Redelighet


Sist, men absolutt ikke minst, finner vi verdien Redelighet. Denne verdien skal sitte i ryggmargen hos alle oss som jobber hos Blivakker.no. Det er et av de viktigste punktene vi går igjennom i alle intervjuer og er den verdien som det ikke tolereres unntak fra. Vi skal alltid stille oss redelighetsspørsmålet før beslutninger blir fattet både når det involverer medarbeidere, leverandører og andre samarbeidspartnere. Dette er med og skaper en enorm trygghet og sikrer at vi til enhver tid går med ordet redelighet langt frem i panna.


Vi er alltid ute etter å tiltrekke oss de beste hodene. Dersom DU tror at du kunne passet inn hos oss i Blivakker.no setter vi pris på en åpen søknad. Send din søknad i dag!


- Lene

bottom of page