top of page

EN DUFT – ET SYMBOL – ET SAMLEOBJEKT✨


En PRIDE-Collection fra Jean Paul Gaultier. Det kunne ikke gått annerledes. De kjente regnbuefargene, fargesymbolet på likeverd, toleranse, fellesskap, rett til selv å definere sin egen identitet, er nå blitt preget inn i den ikoniske duften Le Male. Det kunne ikke passet bedre. Jean Paul Gaultier har hele sitt liv og i hele sin karriere kjempet nettopp for disse verdiene.


Jean Paul Gaultier sjokkerte verden med Le Male da den ble lansert på 90-tallet. Som alltid bryter Gaultier med det konforme, en torso som parfymeflakong, og en duft som naturligvis bringer med seg noe nytt. Det tok imidlertid ikke mange årene før Le Male lå på bestselgerlistene verden over. Le Male tar utgangspunkt i den mest maskuline duftfamilien – fougere. Med lavendel i hjertenoten og mynte i toppnoten bringer den minner om de klassiske barbersalongene i Frankrike. Aromatisk, maskulin, kraftfull. Men selvsagt vender Jean Paul Gaultier om på tingene og introduserer for første gang vanilje i en herreduft. Den klassisk aromatiske duften har fått et moderne touch, et touch av det sensuelle og varme.

Klassisk eller moderne, maskulin eller tvetydig, Le Male favner som designeren selv alle. Le Male er en duft alle har et forhold til. Det er en duft likt og brukt av alle typer menn, ja også av noen kvinner. Den er rå, men myk. Den er sensuell, men kraftfull. Det er en duft som favner bredt, som regnbuen, som symbolet. Den er noe for enhver, uavhengig av alder, uavhengig av type.Le Male PRIDE Collection er den ikoniske Le Male duften. Samtidig er den mer enn en duft. Den er et samleobjekt og den er et symbol. Et symbol på likeverd, inkludering, menneskelighet og frihet. Den er en duft vi kan være stolt av- å eie og bære!

bottom of page