top of page

DUFT OG FØLELSER💛Dufter er med på å påvirke følelsene våre. Dette fordi nervebanene for lukt er direkte linket til områder i hjernen som har med vårt følelsesliv å gjøre. Duft og parfyme er deilig. Duft påvirker oss, parfyme påvirker oss. Bruk de nydelige duftene vi har på markedet til å fremheve følelsene, om de er til å gi energi, om de er til å føle oss elsket, om de er for å styrke selvbildet.


Her kommer tips til et par ulike forslag:


Når du ønsker å tulle deg inn i hjemmets lune favn, stenge bekymringer ute, kjenne på den gode følelsen av å ha et deilig hjem, en familie, eller bare nyte det å være alene. Om du vil føle deg sensuell, varm, elsket, ja spray da på Carolina Herrera Good Girl.

Kjenn den omsluttende varmen fra ingredienser som kakao, tonka og mandel, sammen med hvite blomster som jasmin,- og ikke minst tuberose. En eksplosjon av fantastiske blomster omhyllet av mykhet, lunhet, sensualitet og overraskelse.
Og når du trenger en energiboost, trenger følelsen av å strutte av ny optimisme, ta da en dæsj Paco Rabanne Olympea Aqua. En duft som vil gi deg følelsen av å gripe etter dagens utfordringer, til å føle deg lett og glad. En duft som gir deg følelsen av å takle hverdagen. Den er sprudlende, den er leken, den er full av energi med ingredienser som bergamot, sitronblomst, jasmin og salt vanilje. En guddommelig kraft. Du er klar for nye oppgaver.
Det er ikke til å lure på. Følelsene nå går opp og ned. I bølger. Fra oppstemthet til nedstemthet, fra usikkerhet til optimisme. Er følelsene som en berg og dalbane, ja da trenger vi minst et par dufter å velge mellom. Både de sensuelle og de friske. En duft er som et acessoir, noe som kompletterer ethvert look. Men duft kan og bli brukt som følelsenes acessoir.


Bruk dem riktig - nyt dagen og følelsen!

bottom of page