top of page

Dolce & Gabbana Light Blue er en hyllest til varme og lyse dager 💖

I snart 20 år har Light Blue for han og henne vært bestselgere på det norske markedet. Light Blue duftene får oss til å drømme oss bort i lange lyse sommerdager og livlige netter. Vi hører lyden av det klare, blå vannet i Middelhavet med bølgeskvulp mot strandkanten. Duften er sprudlende, forførende og uimotståelig.


Dette er en ikonisk frisk sitrusduft med toppnoter av Granny Smith-eple og sitron. Disse sprudlende notene møter sjasmin og hvit rose i hjertet, som gir duften en feminin og sensuell karakter. Forførende noter av Amber og Musk gir Light Blue kolleksjonen en varm og rund signatur.

Norske menn elsker friske og sporty parfymer og da blir Light Blue lett en favoritt.


Flakongen er inspirert av Italias landskap med frostet glass som symboliserer friskhet. Fargen på duften gjenspeiler en myk sandstrand og Light Blue-lokket minner oss om Middelhavet.

Parfymen er lett og frisk med innslag av varme og forførende noter. Denne klassikeren passer like godt på dagtid som på kveldstid.

Hvert eneste år lanserer Dolce & Gabbana populære sommerdufter i Light Blue linjen. Denne sommeren hyller vi kjærligheten! Light Blue Love is Love handler om den mystiske magnetismen som binder kjærlighet sammen uten ord, men gjennom den uimotståelige kraften fra et blikk eller et kjærtegn. Dette er en hyllest til kjærlighet som har uendelige muligheter for alle, uansett kjønn, alder eller hvor i verden du befinner deg.Se for deg at du ligger på den vakreste sandstranden du noen gang har sett. Du befinner deg på Capri – den nydelige øyen utenfor Italia. Her ligger du på et mykt håndkle og nyter en frisk italiensk gelato med smak av eple og bringebær. Dette er lukten av den perfekte sommeren.Noter av italiensk sitrus bringer frem det friske og pulserende i duftene. Granny Smith-eple gir en fruktig tone som passer perfekt sammen med Amber og kremet musk. Begge duftene inneholder akkord italiensk is. Dameparfymen har et hjerte av bringebær-sorbet, mens herreparfymens hjertenoter består av eple-sorbet og rosa pepper som gir en uventet tvist til det klassiske og maskuline. Dette gjør duften enda mer uimotståelig.

Årets sommerdufter fra Dolce & Gabbana kommer kun i et begrenset antall.

bottom of page