top of page

DIRTY GIRLS MUD RUN 2019!Skrevet av Kenny, Stylist Blivakker.no

Som stolt hovedsamarbeidspartner oppfordrer vi alle til å melde seg på årets løp: https://rundirtygirls.com/Dirty Girls Mud Run er et ca. 5 km langt gjørme- og hinderløp. Løpet er uten tidtaking og ønsker å inspirere alle fantastiske damer til å danne lag som kan løpe, krabbe, hoppe og danse sin vei mot målstreken og til den deilige følelsen av å ha fullført løpet (og være dekket i gjørme!). Løpet blir arrangert i Dyreparken i Kristiansand 31.august. Her får en oppleve å løpe i dype skoger, Kaptein Sabeltanns Verden, Kardemommeby, Nordisk Villmark, Ku Toppen, Asia og Afrika. Og for de som er klare for enda mer spenning, blir det en egen Dirty Girls Festival etterkant av løpet!

#4THEBOYS

Løpet er ikke bare for å komme i mål. Dirty Girls Mud Run ønsker å gjøre noe for mennene i våre liv gjennom en innsamling til Kreftforeningen med fokus på #fortheboys. Arbeidsfordelingen er enkel: Jentene løper, og partnerne forplikter seg til å donere et beløp. Både ektefeller, kjærester, venner og familie kan være med og ta et felles løft. Til nå har Dirty Girls samlet inn over 150 000 kr.Løp for å ha det moro men også for å gjøre en forskjell! Start din egen innsamling i dag på https://innsamling.kreftforeningen.no/mennogkreft
VELKOMMEN TIL DIRTY GIRLS BEAUTY BAR BY BLIVAKKER.NOMed mottoet «I Don`t Sweat I Sparkle» og «Put Your Race Face On», gjør våre flinke makeup artister deltakerne kampklare med kampstriper og glitter, mens våre dyktige frisører fikser løpefrisyren din. Dette i samarbeid med våre utvalgte leverandører. Alle deltakere får også en fullstappet GOODIEBAG etter fullført løp!


For mer informasjon sjekk ut: https://rundirtygirls.com/bottom of page