top of page

DET VIKTIGE OG VAKRE ØYEPARTIET
Øynene er sjelens speil sies det. Ikke rart vi er opptatt av å holde dem vakre. Omhyggelig legger vi den perfekte øye make-up, og det er sjelden vi viser oss uten mascara.

Like viktig og med like stor omhu bør vi pleie området rundt øynene. Vi vet jo at dette partiet har tynnere hud og at det er her aldringstegn først vises. Dermed må vi være ekstra oppmerksomme på all make up, make up fjernere og kremer vi bruker her. Spesielle øyekremer er utviklet nettopp med hensyn på dette. Disse er tilpasset den tynne huden og vil gi den riktige pleie for det sarte øyepartiet. Øyenområdet kan sammenlignes med fin silke og må pleies deretter. Huden er tynnere, har færre støttefibre og færre lipider. Allerede fra 25-års alder bør en bruke en spesiell krem rundt øynene.


Som en perfekt første øyekrem har vi Filorga Oxygen-Glow Eyes. Denne lette geleen vil bevare den fine perlemorshuden vi kjenner igjen hos en ung hud. Den inneholder da også fine perlemorspartikler som gjør den perfekt til også å benytte som highlighter, på kinnben og oppunder brynspartiet.Optim-Eyes er den perfekte øyekrem når tretthetstegn som poser, mørke ringer og fine linjene har kommet til syne. Denne bestselgeren ble nylig lansert i en enda bedre utgave. Optim-Eyes er manges favoritt, både blant jenter og gutter. Den er enkel å bruke med sin praktiske pumpe, men først og fremst er den så populær siden man ser fantastiske resultat. Øyekremen har nå også kommet med et tilleggsprodukt som umiddelbart visker vekk tretthetstegn, Optim-Eyes Refresh.

Den perfekte øyekrem som «gjør alt» er NCEF-Reverse Eyes. Rynker, slapphet, poser, mørke ringer, gusten hudtone, det er ofte uønskede aldringstegn som viser etter hvert viser seg. Vi ser det ofte når vi har kommet opp i 30-årene, men også dersom en har vært gjennom perioder med ekstra belastning, sykdom, eller mye sol. Bruk den gjerne som en kur. Produktet er som en fløyelsmyk krem-gele, resultatene utrolige.

Dersom rynker er den største utfordringen ved øyepartiet bør en velge Time-Filler Eyes. Denne øyekremen vil reparere alle typer rynker. Øyekremen jobber med de dype rynkene, men vil også gi et løft til tunge lokk. Den har i tillegg en botox-effekt, musklene i øyepartiet myknes og mimikklinjene blir tydelig redusert.Det nye tilleggsproduktet Optim-Eyes Refresh er oppsiktsvekkende. Dette er en kjølende stick, enkel, praktisk og effektiv mot alle tretthetstegn. Den skal brukes i tillegg til andre øyekremer, kan tas med hvor som helst og brukes når som helst, også over make up. Super på kontoret, i treningsbagen, på reise, i bilen, før en viktig avtale. Øyepartiet ser umiddelbart friskere og mere våkent ut.

Påfør øyekremer etter rens, både morgen og kveld. Kanskje vil man ha to ulike, som Optim-Eyes eller NCEF-Reverse Eyes om morgenen, for eventuelt å viske ut tretthetstegn,- og Time-Filler Eyes om kvelden for virkelig å få en dyp korrigering av linjer og rynker om natten da huden fornyer seg best.

Ta vare på øyenpartiet. Make-up forskjønner, make up fremhever og det setter øynene i fokus. Rammen rundt det hele er huden, øyepartiet. Ta vare på det det vakre øyepartiet, og ta i bruk de beste redskapene vi har for å bevare, korrigere og reparere, nemlig øyekremene.

bottom of page