top of page

DET ER VIKTIG MED SOLBESKYTTELSE, SELV I BYEN🌞
«Solkrem bruker jeg bare på solfylte dager.» «Faktor 50 vil jeg ikke bruke, jeg vil jo bli brun.» «Det er for sent for meg å begynne å bruke solkrem, skaden har allerede skjedd.» Kjenner du deg igjen?

Det er aldri for sent å beskytte huden mot solskader, eller å ta vare på huden generelt. Solen er verstingen når det kommer til aldringstegn i huden.


Først litt fakta om solen. Vi har både UVA- og UVB-stråler. Hva er forskjellen? UVA-stråler er alltid til stede, selv når det er overskyet eller midt på vinteren. Det er disse strålene som kan føre til nye linjer og rynker. UVB-strålene er de som gjør at man blir solbrent og kan også føre til nye pigmentflekker. Så hva bør man gjøre?

Bruk en solfaktor hver eneste dag, hele året. Påfør det som siste steg i din hudpleierutine og før du legger makeup. Høres det ut som mange lag og et klissete ansikt? Shiseido har solkremer som er beregnet til ansikt som tilfører mye fuktighet og har en lett, tynn konsistens, som fint kan legges under makeup. Gjør det til en vane, for huden skal være med deg resten av livet.

Hvilken faktor bør man velge? Jeg vil anbefale deg å bruke faktor 50 hver dag for å få den beste beskyttelsen for huden din. Forskjellen på faktor 30 og 50 er faktisk ikke så stor som mange tror. Det skiller bare 1,3 % mellom dem i forhold til hvor mye av strålene de blokkerer. Du får fortsatt farge med en faktor 50, men du forebygger solskader. Hvorfor ikke velge det aller beste for huden din?Med Shiseido sine unike teknologier vil de nye solkremene gi bedre beskyttelse når du er ute i solen eller om du er i kontakt med vann. HeatForce vil øke beskyttelsen på solkremen når huden blir varmet opp av solen. WetForce vil øke beskyttelsen når du er i kontakt med vann eller svetter. Med disse solkremene trenger du altså ikke å bekymre deg. Jo mer aktiv du er og jo lenger du er ute, jo bedre vil Shiseido beskytte deg. Finn de her

Man får kanskje ikke sitte i solveggen på fjellet i år, men du kan sette deg ut i hagen, på terrassen eller du kan ta deg en tur i skogen for litt frisk luft og påfyll av vitamin D. Smør deg, vær smart og beskytt huden din.Therese Ryden, Trener hos Shiseido

bottom of page