top of page

Den store foundationguiden!Det er ikke for ingenting at vi kaller det «foundation» som oversettes til «fundament» på norsk, for dette produktet er kanskje det de aller fleste anser som det viktigste kosmetiske produktet de eier!


En god foundation kan virkelig gjøre en dårlig dag til en god dag, når du med et par strøk kan trylle bort tretthetstegn i huden etter sene kvelder med vin eller røde eksamenskviser som kommer av stress.


Clarins har mange varianter, slik at du kan finne en favoritt!


Psst! Visste du at alle Clarins sine foundations inneholder planteekstrakter som virker pleiende på huden?


Skin Illusion Foundation SPF15


Skin Illusion er en foundation med en herlig lett konsistens som etterlater en vakker hud, takket være en unik blanding av mineraler og naturlige planteekstrakter som rosa algeekstrakt som holder huden hydrert gjennom hele dagen. Skin Illusion har en lett dekk som kan bygges med flere lag. Hudtonen blir utjevnet, med en glødende og naturlig finnish. Din naturlige hudtone blir fremhevet, med et feilfritt, vakkert resultat og en «bar hud» effekt. Passer alle hudtyper, til og med en tørr og sensitiv hudtype.


Dekk: Lett til medium

Bruk:

Påføres med enten en foundationkost, makeup svamp eller rene fingre.
Everlasting Youth Fluid SPF15


Clarins Everlasting Youth Fluid Foundation er en flytende foundation med en unik formula som gjenoppretter hudens glød og ungdommelighet. Den vil i tillegg skjule aldringsflekker og urenheter. Ved hjelp av røde alger og arganolje vil den sørge for at huden din ikke tørker ut, men holder seg hydrert gjennom hele dagen. Clarins make-up er en kombinasjon av hudpleie og makeup som tar vare på huden din, og resultatet er en jevn hud som har vakker glød og stråler. Passer alle hudtyper.


Dekk: Medium

Bruk:

Påføres med enten en foundationkost, makeup svamp eller rene fingre.
Everlasting Compact Foundation SPF9


Everlasting Compact Foundation er en foundation i pudderform med langvarig hold og medium til full dekkevne. Den har en silke-konsistens som virker utglattende på huden. Pudderet har også solfaktor 9 som beskytter huden mot stråling fra solen. Pudderet lar huden puste, og beskytter også mot forurensning i luften som kan være skadelig for huden. Med ingrediensen bambuspulver vil huden får en matt finnish uten å føles tørr. Passer alle hudtyper.


Dekk: Medium til full

Bruk:

Påføres med enten en pudderkost eller svampen som følger med i etuiet.


Everlasting Cushion Foundation SPF50+


Everlasting Cushion er en lett foundation med solfaktor 50 som gir langvarig hold og tilpasningsdyktig dekkevne. Den beskytter huden godt mot skadelig stråler fra solen, lar huden puste, og gir den er frisk glød. Med ingrediensen Quinoaekstrakt vil den både gi huden godt med fuktighet og også beskyttelse mot forurensning i luften. Etuiet har speil i lokket og er perfekt for en on-the-go touch up.


Psst! Du får også kjøpt refill så du slipper å kjøpe en helt ny når den er tom.


Dekk: Lett

Bruk:

Påføres med svampen som følger med i etuiet.


Milky Boost Healthy Glow Milk


Milky Boost er en lett og innovativ foundation med magiske mikroperler med inkapslingsteknologi – som gjør at kremen skifter farge ved kontakt med huden. Den jevner ut hudtonen og gjør den frisk og glødende ved hjelp av naturlige ingredienser som ferskenmelk og økologisk kiwi. Produktet hydrerer huden gjennom hele dagen og gir en naturlig glød og dekk. Passer alle hudtyper.


Siden den kommer i en stor størrelse, får du nesten dobbelt så mange appliseringer som i en vanlig størrelse (30ml)! I tillegg er forpakningen produsert i Frankrike og er resirkulerbar.


Dekk: Lett

Bruk:

Påfør jevnt over hele ansiktet om morgenen, med enten foundationkost, makeupsvamp eller rene fingre.
bottom of page