top of page

Den perfekte julelooken 💄💋

Få en frisk og glødende julelook med Shiseido
Røde lepper og skinnende kinnben er i fokus her.

Først finn din perfekte base, så leppene kommer mer i fokus. Synchro Skin Self-Refreshing Foundation, har en intuitiv formel som sanser, reagerer og fornyer. Den legger seg ikke i linjer, kaker seg ikke og gir huden en semi-matt finish. Den banebrytende ActiveForceTM-teknologien gjør at denne foundationen motstår sminkens største fiender: svette, fuktighet, olje og bevegelser i hele 24 timer. Denne har en utrolig lett tekstur som ser og føles ut som hud. Tilgjengelig i 30 nyanser som passer til enhver hudtone.


Påfør gjerne med den ultimate makeupkosten: Diaya Fude Face Duo, dette er en helt unik makeupkost som har en innovativ applikator som kan benyttes med alle konsistenser: flytende, krem, pudder eller "cushion". Den er et dobbeltsidigverktøy med en geletupp som etterligner effekten av en fingertupp.

Tips: Bruk kostesiden til å påføre foundationen din raskt og feilfritt.

Deretter gå over med geleputen i de områdene makeupen har en tendens til å krakelere som nesevingene og andre linjer i ansiktet.
Få vanskelige ujevnheter til å forsvinne med denne fantastiske concealeren: Synchro Skin Self-Refreshing Liquid Concealer, dette er en langvarig flytende concealer som synkroniseres med huden og frisker seg opp hele dagen med ActiveForceTM-teknologien. Den gir middels til full dekkevne og en semi-matt finish. Legger seg ikke i linjer. Langvarig 24 timers hold. Den har en presisjonsspissapplikator med en buet silhuett som passer konturene i ansiktet for en friksjonsfri-applikasjon. Finnes i 16 nyanser.

Påfør concealeren med en makeupkost for høyere dekkevne og mer presis applikasjon.Tsutsu Fude Concealer Brush Ordet Tsutu betyr sylinder på japansk og tilsvarer den sylindriske formen til busten. Perfekt å bruke sammen med concealer på målrettede områder hvor man ønsker mer dekkevne. Den nøyaktige formen fungerer også bra for påføring og blending av skygge.


Forleng makeupens holdbarhet ved å sette basen med pudder og makeupen sitter hele dagen: Syncro Skin Invisible Loose Powder, disse finnes både i matte og radiant finish. De forbedrer finishen og holdbarheten på sminken med en matt eller glødende effekt. De kontrollerer olje og glans i 8 timer, minimerer utseendet til porene, jevner ut og perfeksjonerer huden din. De legger seg ikke i fine linjer eller rynker og er usynlig på huden. De gir heller ingen flash-backs. Passer alle hudtoner.Tips: bruk begge pudderne for en perfekt base. Bruk radiant finish i områdene hvor du ønsker at lyset skal fange, midten av ansiktet, mest fokus på kinnbena, og deretter bruker du matte finish i de områdene du blir mer blank og ikke ønsker like mye glød.

Påfør pudderet med den mykeste makeupbørsten:

Hanatsubaki Hake Brush, denne makeupkosten er inspirert av Shiseidos Camellia-logo og den tradisjonelle måten å anvende oshiroi (sminken som bæres i historiske japanske skjønnhetsritualer). Håndlaget i Japan med 100% syntetiske fibrer som har en naturlig følelse mens de gir større ytelse.Få frem gløden ved bruk av highlighter og blush.

Minimalist WippedPowder Blush i farge Setsuko 07, er helt perfekt til å matche røde lepper. Denne bushen har en kremet tekstur som forvandler seg til et naturlig pudder som varer hele dagen.Aura Dew i farge 02 Solar vil få deg til å skinne som en stjerne. Dette er et flerbruksprodukt, på før denne på kinnben, øyner, til og med lepper! Dette er virkelig et produkt alle trenger.
ModernMatte Powder Lipstick i farge 516 Exotic Red er prikken over i en i julen. Denne passer alle hudtoner, og gjør ikke tenner gulere. Den matte formulaen gjør heller ikke leppene dine tørre, og er fjærlett på leppene.Med denne looken er du klar for alle førjulsfester og høytidsfester<3

bottom of page