top of page

DEN PERFEKTE GAVEN TIL VALENTINES DAY OG MORSDAG!

Valentines Day og Morsdag nærmer seg med stormskritt, vi ønsker derfor å gi dere tips til den perfekte gaven til din kjære mor, din valentine eller bare til en du er glad i. Spre kjærligheten med Laura Biagiotti sine bestselgende dufter!

“Laura is the perfume for classic femininity; it is what I like to call the perfume of the soul. It is as transparent as the quintessence of secret thoughts.”

Laura Biagiotti Skjønnhet, følelser, drømmer. Laura er en fantastisk duft like stemningsfull og delikat som et akvarellmesterverk. Et moderne uttrykk for romantikk, duften vekker følelser som oppleves og nytes hver dag.

"The extraordinary power of kindness, the essence of a romantic and conscious femininity."

Laura Biagiotti LOVELY Laura er en ny og frisk duft, uttrykk for en moderne, delikat, men uimotståelig femininitet. En lett, men vedvarende Eau de Toilette, oppbevart i en dråpeformet glassflaske som ligner en kvinnelig silhuett. Den delikate pudderrosa fargen til denne søte duften, som også blir gjenfanget av den rosenrøde kulen som topper flaskehalsen, forteller en romantisk historie om eleganse, spontanitet og renhet.


Se hele utvalget fra Laura Biagiotti her.

bottom of page