top of page

Den bedste silvershampoo?!

Skrevet av: Maria 🇩🇰

salgsansvarlig Blivakker.noHeihei, Maria fra Blivakker her!


Jeg vil berøre et emne som vi opplever en utrolig stor efterspøgsel på, og det er silvershampoo! Det kolde look er yderst populært, og vores kundetjeneste oplever utrolig mange spørgsmål til hvilken silvershampoo de bør vælge, så derfor har jeg lavet en beskrivelse af nogle mine personlige favoritter!

Jeg er ikke naturlig blond, men har lysnet mit hår i mange år efterhånden, og jeg er (ligesom så mange andre) blevet hooked på det kolde look.

Det er vigtigt ikke kun at tenke på shampoo, men hele processen fra når du vasker dit hår til det er tørt!


Derfor bruker jeg altid en hårkur hver gang jeg vasker mit hår.

Her er min personlige favorit Redken Extreme, som uden sammenligning er den hårkur mit hår elsker allermest.

Redken Extreme Strength Builder Plus er en dybdevirkende behandling til skadet og slidt hår. Kuren genopbygger håret indefra og indeholder det højeste niveau af ceramider, proteiner og lipider, der både styrker, plejer og tilfører glans til hårstråene!

Idet jeg ikke er naturlig blond, og derfor ofte må farve håret, er denne en absolut hairsaver!

Nu til silvershampoo, og her har jeg nogle favoritter, som jeg vil beskrive nærmere nedenfor.


Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 300mlFudge er for mange et musthave produkt for alle med blondt hår, som ønsker det kolde look – og dette forstår jeg godt! Fudge er uden sammenligning den silverhamspo jeg har testet med allerstørst virkning, og jeg forstår hvorfor den er så populær.

Den fjerner absolut alt gult skjær i håret, men netop med Fudge er man nødt til at være lidt forsigtig.

Personligt giver denne enormt meget farve i mit hår, så jeg er er altid forsigtig når jeg benytter den. Jeg har den højest siddende i et minut, men ofte får jeg alligevel lidt lilla tone i håret bagefter.

Dette er en smagssag hvorvidt man ønsker dette, men personligt vil jeg gerne undgå lilla-skjæret i hårdet.

Netop pga. den årsag, er fudge ikke for alle, og hvis du har meget slidt hår bør du muligvis vælge andre alternativer, siden fudge ellers vil sætte sig i det slidte spidser og give en lilla/blå farve.


ByNoor Violet Toning Shampoo 250mlEn 100% vegansk shampoo specielt designet til at bevare og beskytte et koldt blond hår.

ByNoor silvershampoo er mildere end Fudge, og man skal ikke være bange for at lade den sidde i flere minutter. Denne benytter jeg ofte, og den giver et utrolig fint og naturligt blondt look.

Personligt foretrækker jeg denne frem for Fudge, da den ikke afgiver så meget farve, og jeg behøver derfor ikke at være bange for at få et lilla skær i håret efterfølgende.

Denne shampoo er desuden fri for sulfater og parabener.

Da denne silverhampoo er så mild kan den sagtens anvendes hver gang man vasker håret, og jeg kan anbefale denne for alle der ønsker et diskret koldt look.

Hvis du har en meget gennemtrængende gul tone i håret bør du ikke vælge denne, da den bliver for mild.Fanola No Yellow Shampoo 350mlNo Yellow-serien fra Fanola passer perfekt til gråt, blond, afbleget eller stribet hår.

Denne er en nyere favorit, som også har fået en plads hjemme hos mig.

Fanola er en mellemting mellem Fudge & ByNoor. Den er lidt mildere end Fudge, så for dem som bruger Fudge bør teste denne ud, da den efter min erfaring giver et koldt look uden at afgive for meget lilla farve.

Du behøver ikke bruge denne silvershampoo mere end 1 gang i ugen, da den kolde tone holder sig fint en uges tid.Milk_shake Silver Shine Whipped Cream 200mlEt alternativ til silvershampoo som jeg bliver nødt til at nævne for jer er milk_shake Silver Shine Whipped Cream 200ml.

Det er en balsamskum med lilla toner som hjælper med at modarbejde uønskede gule toner i håret.

Jeg har fået et kæmpe crush på dette produkt, og denne er muligvis gået hen og blevet min personlige favorit til at skabe det kolde look!


Silver Shine Whipped Cream kan du bruge de dage hvor du ikke bruker silvershampoo.

Det er også muligt at droppe silvershampooen helt, og i stedet bruge denne – bemærk dette er et mildere alternativ, så jeg vurderer, at den ikke er stærk nok til at fjerne en gennemtrængende gul farve.

Balsamskummet fedter ikke håret, og giver virkelig den fineste kolde tone i håret! Denne er en must-have produkt til dem der ønsker et fint koldt look i håret, så I bliver nødt til at prøve den!


Lykke til<3

bottom of page