top of page

Clarins – for alle kvinner!

Huden forandrer seg gjennom hele livet. Levemåte, livssituasjon og naturlig aldring påvirker hva kvinner ønsker ut av hudpleien sin. Clarins har hudpleie for alle aldre, alle hudtyper og alle hudtilstander.
Multi-Active, tidlige aldringtegn

Denne serien er perfekt for deg som ser tidligere aldringstegn som et resultat av hektiske dager og korte netter. Stress og mangel på søvn er ofte hovedingredienser i en travel hverdag, noe som etterlater seg som spor i ansiktet. Kjenner du deg igjen? Da er denne serien perfekt for deg!


Extra-Firming, effektiv anti-age

Etter fylte 40 år krever huden mer av hudpleieproduktene! Extra-Firming er rik på effektive anti-aldringsingredienser og bidrar til å oppretteholde en fast, smidig og strålende hud. Serumet og kremen vil i kombinasjon gi deg raske og effektive resultater!


Super Restorative, ungdommelighet på krukke

Denne serien er dedikert til kvinner som ønsker at huden skal utstråle sin indre ungdommelighet til tross for hormonelle endringer tilknyttet aldring. Den reduserer pigmentflekker, gir glød, strammer opp og reduserer linjer!


Nutri-Lumière, gjenoppretter glød

Etter hvert som man blir eldre vil næringen i huden avta, fordi mikronæringsnettverket ikke lenger fungerer like effektivt som før, og hudens naturlige barrierefunksjon blir svakere som fører til at huden føles tørr. Nutri-Lumière revitaliserer huden, gir intens næring og gjenoppretter hudens naturlige glød.
Double Serum

Clarins sitt ikoniske produkt Double Serum ble relansert for åttende gang i 2017, og har blitt - og er fortsatt - en klar favoritt blant mange! Den kan brukes fra 25 år og oppover og vil redusere synligheten av porer og fine linjer. Produktet gir fantastisk glød slik at du får en ungdommelig hud som stråler! Dette serumet gjør også at du vil få mer utbytte av kremen din, og Clarinshar flere anti-age serier. Kombinasjonen av Double Serum og en anti-age krem utgjør en utrolig effektiv hudpleiekombinasjon!bottom of page