top of page

Burts Bees🖤Burt´s Bees ble til i 1984 og har i 30 år delt sine høyt elskede naturlige hudpleieprodukter med hele verden.

I Burt´s Bees loves det å produsere trygge, naturlige og effektive hudpleie- og babyprodukter. Alle produktene, både for store og små, er testet for irritasjon og sensitivitet. Det brukes aldri syntetisk parfyme, men noen allergener som finnes i naturlige dufter og noen essensielle oljer kan føre til irritasjon på huden. Derfor opplyses det alltid om disse duftallergenene på emballasje, så du kan stole på å finne all informasjonen du trenger for å gjøre et godt valg for deg og din familie.


Produktene inneholder aldri: parabener, sulfater, ftalater, mineraloljer eller petroleum.

Det brukes heller naturens ingredienser, som bivoks, sheasmør, kokos, næringsrike oljer fra oliven, druekjerne og aprikos og bipollen, bidronninggele og botaniske urter.


Ingen av Baby Bee-produktene inneholder honning.
Her får du badeskum, shampoo, milde kremer og salve mot babyutslett! Disse produktene kan du trygt bruke til din lille hjerteknuser<3
Til den vordene mor finnes tre fantastiske produkter i«Mama Bee»,


Belly butter som virker forebyggende mot strekkmerker. En super gave til deg selv, eller en venninne som har mer enn sommerfugler i magen!


Mama Bee Body Oil w/Vitamin E

Masseres inn i huden eller på områder som trenger ekstra næring og pleie. Oljen er deilig i badevannet eller direkte på huden til massasje. Trekker fort inn og føles ikke klissete.


Mama Bee Leg & Foot creme

Oppfriskende fotkrem for hovne og trette ben. Innholder peppermynte- og rosmarinolje som raskt virker kjølende og oppfriskende
Personlig har jeg funnet meg 2 favoritter i dette merket.

Jeg har veldig tørr hud om høsten og etter en varm dusj føler jeg virkelig for å smøre kroppen min inn, Testet en bodylotion og den var virkelig fantastik. En tykk og god krem som gav næring men likevel tørket godt inn i huden uten å være klissete.

(kommer i butikken ettehvert)


Og leppene mine- de gjennomgår en krise på denne årstiden! Jeg testet en av leppepomadene og den var helt fabelaktig! Liker normalt ikke svikte min vanlige leppepomade, fordi jeg er redd for at ingen andre skal virke like bra, eller i værste fall gjøre vondt værre. Men denne kan kan hende tar over som min nye favoritt. Både helet den og gjorde jobben sin, og i tillegg duftet den så rent og naturlig.I tillegg har de to andre produkter til leppene som jeg har SÅ lyst å skaffe meg.

Conditioning Lip Scrub

og

Overnight Intensive Lip Treatment

Nå blir det bare kaldere og kaldere ute så husk å ha god pleie til leppene klar!


- Lise

bottom of page