top of page

Bronzing Collection fra Artdeco

Vi lengter etter varme, late sommerdager og solbrun hud. Nettopp dette har vært inspirasjonen bak årets Bronzing Collection fra Artdeco – Embrace These Summer Vibes!


All Season Bronzing Powder er et tre-farget solpudder som lar deg tilpasse huden din året rundt. Solpudderet gir deg en naturlig brunfarge som varer hele dagen. Det inneholder også vitamin E som har en reparerende og fuktighetsgivende effekt. Produktet kan i tillegg brukes til konturering av kinnben og som øyenskygge for lett markering.

All Season Bronzing Powder påføres best med Artdecos Powder Brush eller vår Contouring Brush.Glow Bronzer Rays of Sunshine er et 2 i 1- produkt! Her får du både solpudder og highligher i et. Glow Bronzer har en gyllen tone som gir deg en frisk og naturlig glød. Det har en kremaktig konsistens som gjør at det smelter kjempefint inn i huden og er lett å påføre. Det er også superfint å bruke som en skimmer-øyenskygge.

Glow Bronzer påføres best med Artdecos Powder Brush eller Blusher Brush på kinnben, og med Eyeshadow Blending Brush på neserygg, amorbuen og på øyelokk.Bronzing Blush er en to-farget blush med et hint av små glitterpigmenter. Dette gir deg en superfin og frisk glød. De to fargene fungerer fint hver for seg, men kan også kombineres. Produktet har en silkemyk finish og er lett å påføre. Bronzing Blush er også fin å bruke som øyenskygge. Å ha samme farge på øyelokk og i kinn skaper en naturlig og helhetlig look!

For optimalt resultat påfør blushen med Artdecos Blusher Brush.Perfect Color Lipstick kommer i to nye freshe farger! Spicy Red for de som liker litt sterkere farger, og Warm Rosewood for de som liker det litt mer naturlig. Denne leppestiften har en kremete finish med sterkt pigmenterte farge. Den er fuktighetsgivende og tørker ikke ut leppene takket være hyaluronsyre og vitamin E.

Perfekt Color Lipstick er superfin sammen med Artdecos Mineral Lip Styler og Magic Fix for et ekstra langvarig resultat og kan påføres med Artdecos Lip Brush.Hydra Lip Booster er en fuktighetgivende lipgloss med et hint av farge. I vårens Bronzing Collection fra Artdeco kommer den i to nye, freshe farger, Translucent Sparkling Coral og Translucent Syringa. Lipglossen har en plumping-effekt og inneholder også kollagen som fornyer og forsterker hudens elastisitet.

Påføres best med den integrerte børsten eller med Artdecos Lip Brush.bottom of page