top of page

BliVakker x Utopia

Skrevet av Kenny, Stylist Blivakker.no


Denne helgen farget vi Stavanger ROSA under årets utsolgte Utopia 2019 for 19 000 festivalglade mennesker!


Med artister som Sebastian Ingrosso, Karpe, Zara Larsson, Postgirobygget, Dagny, Unge Ferrari, Skaar og Kjartan Lauritzen er dette en festival som setter Stavanger på kartet med et mål: å være en festival for alle!Som stolt hovedsamarbeidspartner overrasket vi gjestene på Utopia Hotell med goodiebags på rommene, og en egen festival-glitter stand i samarbeid med Glitter Eco Lovers.På festivalområdet kunne gjestene benytte seg av BliVakkers rosa styling-telt fyllt med produkter fra leverandører som ByNoor, Clarins, Isadora, Filorgia, Clean, Lancome, Shelas, Art Deco og MyClarins.
Gjester med VIP-billetter kunne i tillegg benytte seg av egne makeupartister fra Clarins, samt touch-up produkter som hårspray, neglelakk, tørrshampoo, hårvoks, parfyme, bodymist og settingspray på alle toaletter.


Fredagen fikk festivaldeltakerne også nytte av våre rosa BliVakker-regnponchoer, som ble erstattet med rosa BliVakker-badeballer når solen tittet frem igjen på lørdagen.
Ryktene sier at vi også arrangerte et rosa Secret Pre Party i samarbeid med Utopia på lørdagen fullt av overraskelser, goodiebags, ballonger, fotovegg, bobler, god musikk, influencere og mye moro… dette er selvsagt bare et rykte som vi ikke kan svare på :)Dette er bare noen av alle rosa høydepunkter fra helgen som var. Er du mer nysgjerrig og vurderer å dra på Utopia 2020 kan du finne ut mer her: https://utopiafest.no/

Takk for en fantastisk festival-helg!
- BliVakker x Utopia Crew -

bottom of page