top of page

BAD BOY LE PARFUM

Carolina Herrera styrker sin posisjon som et ultramoderne dufthus for både ham og henne denne våren. Vi har blitt godt kjent med flere stilettos – dameduftene Good Girl som oser av femininitet, varme, eleganse, dufter som er ytterst sofistikerte. Herreduften Bad Boy matcher Good Girl perfekt. En duft som er dyp, mettet, sensuell, med ingredienser som kakao og tonka.Good Girl og Bad Boy viser en ny modernitet i duftverdenen. En kvinne og en mann med flere sider, kvinner som både er vakre OG intellektuelle, menn som både er tøffe og går sine egne veier, men som samtidig viser sine ømme og omsorgsfulle sider.


Nyheten Bad Boy Le Parfum er nettopp for mannen som er tro mot seg selv, som tør vise styrke, som er fryktløs. En moderne mann som samtidig tør være myk, ja han er uimotståelig…

Med to akkorder får duften frem de to sidene av mannen, den barske og uavhengige, men også den myke og omtenksomme. Det er en eksplosiv duft med mye kraft. Tiltrekkende og forførende. Eksplosiv friskhet med masse energi møter finesse og eleganse.Det er en uvanlig note som åpner duften og fanger oppmerksomheten, hamp. En grønn, energirik, frisk urt i kombinasjon med strålende grapefrukt. Sort sichuanpepper er tiltrekkende, karismatisk, som en manns spennende personlighet og åpner veien til en sensualitet i en sexy lærakkord som tar pusten fra en. Den dype elegante noten av vetiver omslutter duften, nøyaktig slik en skreddersydd dress omslutter en sexy herrekropp.Matt helsvart flakong, designet som et lyn, symbol på kraft og styrke. En ny frisk maskulinitet, forførende og ultra moderne.

bottom of page