top of page

ANSIKTSMASKENE DU MÅ PRØVE

Oppdatert: 7. okt. 2018

Tips fra Kenny - stylist Blivakker.no


Når høsten kommer trenger huden ekstra omsorg og pleie. Her er noen av mine favorittmasker som gir huden masse fuktighet og glød.

FILORGA Hydra-Filler Mask

Dette er en plumpende og oppstrammende fuktighetsmaske laget med hyaluronsyre som gir umiddelbar virkning. Huden din får ny glød og energi. Masken er laget i hvit naturfiber av eukalyptus. Passer perfekt før du legger makeupen til en spesiell anledning eller en kveld på byen.

KJØP HER >


OH K! Bubble Sheet Mask

Denne boblende ansiktsmasken er en av mine absolutte favoritter! Den unike formuleringen reagerer med oksygen og bobler opp når sheetmasken den påføres på ansikt. Ansiktsmasken rengjør skånsomt og eksfolierer slik at huden etterlates mykere og glattere.

En fantastisk rengjøring for huden! Passer for både jenter og gutter.

Kjøp her >


LANCÔME Génifique Hydro Mask

En kraftig gelé-maske som inneholder samme mengde Bifidus-ekstrakt som finnes i en full flaske serum på 30ml. Bifidus er en ekstrakt som styrker hudens evne til å holde på fuktighet. Masken smelter inn i huden slik at den blir jevnere, friskere og tilføres ny energi med en sunn glød. Masser overflødig produkt fra masken på hals. Denne masken er perfekt til en hud som trenger mye fuktighet.

Kjøp her >


OH K! Gold Dust Hydrogel Mask

Denne ansiktsmasken kommer i to deler (som brukes samtidig) og inneholder gullstøv som etterlater deg med en ungdommelig glød. Masken er llaget i gelé som sikrer at nærende ekstrakter trenger dypt inn i huden. Inneholder fuktighetsgivende ingredienser som forbedrer hudens tekstur. En virkelig god fuktighetsbombe fra koreansk hudpleie.

Kjøp her >


KOCOSTAR Lip Mask

Denne geniale hydrogel-masken gir masse fuktighet til tørre og sprukne lepper. Masken tilfører rikelig med fuktighet og etterlater leppene myke og behagelige. Lipmasken kan brukes av alle. Kommer i singel-pakning eller i 20-pakning.

Kjøp her >bottom of page