top of page

Afterski Party – På Blivakker vis <3

Oppdatert: 9. apr. 2019


Lønningspilsen er et velkjent og utbredt norsk fenomen, som hos flere regnes som det ene «sosiale møtestedet utenfor arbeidsplassen», men hos Blivakker.no har vi valgt å strekke strikken litt lenger og etablert Afterski PARTY som et fast samlingssted før påske hvert år.


Afterski Partyet skaper en veldig uformell arena og gir fantastiske muligheter til å se våre kollegaer i en ny lyssetting. Sosialt fellesskap skaper tillit og er viktig for at team og kulturer skal kunne fungere sammen. Hvor viktig det er å prioritere det i en hektisk hverdag er selvsagt et åpent spørsmål, men vi i Blivakker.no tror at alle har godt av å få et lite innblikk i hvordan ens kolleger er utenfor jobb-settingen.

Vi har eget internt arrangement team som både planlegger og utfører på en utmerket måte, og engasjementet er som vanlig over gjennomsnittlig høyt. Det blir kåringer av beste kostyme, musikk quiz og andre konkurranser. «DJ Dan» spiller opp dans og det danses inn i de sene nattetimer.

Ute blir det grillet pølser og servert spennende forfriskninger, og ikke minst så bli «OL ilden» tent til nyyydelig toner fra Sissel Kyrkjebø. Legger ved noen bilder til inspirasjon og glede <3bottom of page