top of page

WASO 💛

HUDPLEIE FOR UNG HUD


Filosofien bak hudpleielinjen WASO er at mennesker skal leve i harmoni med seg selv og med naturen. Denne hudpleien er tilpasset deg som er ung for å passe til din hudtype og ditt aktivitetsnivå. Produktene er fine å ha på baderomshyllen men også enkle å ta med seg i treningsbaggen.

Alle produktene i Waso-serien inneholder hel celle teknologi. Dette betyr at man tar ut hele botaniske celler, uten å knuse dem, og putter de inn i formulaen. Dette er unikt og det gjøres for å maksimere deres naturlige effekt i produktene. På denne måten vil produktene gi huden masse god næring som den har behov for.

Det er viktig å rense huden i ansiktet hver morgen og kveld for å fjerne overflødig smuss, forurensing og makeup. Dette vil hjelpe til å holde huden sunn og frisk. Waso Quick Gentle Cleanser er en gelerens som skummer uten vann. Den både renser huden og fjerner makeup – begge deler i et steg. Fordelen er at den også inneholder honning som har en pleiende og antiseptisk effekt. Denne rensen passer altså for en fet, kombinert, normal og tørr hud. Har du en sensitiv hud vil du også like denne milde rensen.


Hell så litt Waso Fresh Jelly Lotion på en pad og stryk dette lett over nyrenset hud. Denne softneren er formulert med White Jelly Mushroom Extract som vil gi huden din rikelig med fuktighet. Fuktighet er viktig for huden din uansett hudtype.Ansiktskremen Waso Clear Mega-Hydrating Cream er har en nydelig balmlignende konsistens som fukter huden. Den er formulert med hele gulrotceller som gir rikelig med næringsstoffer. Gulrot inneholder mye fuktighet og næring som gjør den til en god ingrediens for at huden skal se sunn og frisk ut. Det vil få huden din til å stråle. I tillegg representerer den også fargen av glede og feiring i Japan.


Waso Eye Opening Essence er en kjølende gele som demper mørke ringer og poser under øynene. Den inneholder perlepigmenter som har en korrigerende effekt på mørke ringer. Klapp den forsiktig på partiet rundt øynene og du vil med en gang få effekten av et mer våkent blikk. Den gir godt med fuktighet og er super til å bruke før concealer.

Waso Poreless Matte Primer gjør huden din matt i tillegg til å redusere synligheten av porer. Primeren har en grønnaktig farge som er helt perfekt for å dempe rødheter i huden. Denne er ideell for deg med oljete og kombinert hud. Den er oljefri og inneholder et pudder som absorberer olje derfor vil huden din holde seg matt hele dagen. Kan enten brukes alene eller som en base før Foundation eller pudder. Makeupen vil da se jevnere ut og holde lenger.

bottom of page