top of page

5 FAKTA OM ROSEMARY OFFICINAL 💛

Urenheter er ikke et fenomen som kun påvirker unge og personer med tendens til en fet hudtype, men er også en utfordring for mange i ulike aldersgrupper. Decléor lanserer Rosemary Officinal som inneholder 6komplementære produkter for bekjempelse av urenheter.
STERK EFFEKTIVITET PÅ URENHETER

Kosmetoklinisk dokumentert:

•Fet hud •Store porer •Hudormer •Kviser .

EN SERIE SOM KAN MIKSES OG MATCHES

PASSER TIL ALLES BEHOV

Rosemary Officinal-produktene er utviklet til å passe alle, som gjør det enkelt å sammensette en ny hudpleierutine eller tilføye enkelte produkter til en allerede eksisterende rutine.

NY FORMULA MED NATURLIGE INGREDIENSER

Decléor tar sikte på å utvikle nye produkter med en formel av minst 95% naturlig opprinnelse.

RENS DIN HUD - RENS DINE TANKER

Rosemary Officinal-produktene gir ikke kun ekstraordinær effektivitet for bekjempelse av urenheter, men gjør også huden vakker med mer glød.

NGEN RETUSJERING AV HUDEN. ÆRLIGE RESULTATER

For å bevise effekten av Rosemary Officinal på urenheter fant Decléor testpersoner på gaten, som prøvde produktene i 28 dager. Deres før- og etterbilder ble tatt under oppsyn av en juridisk ekspert og ble ikke retusjert eller forskjønnet.

AKTIVE INGREDIENSER FRA NATUREN FOR BEKJEMPELSE AV URENHETER

ETERISK OLJE FRA ROSMARIN OPPRINNELSE: MAROKKO & TUNISIA

Botanisk beskrivelse:

• Eviggrønn havbusk med små grågrønne, nålelignende blader og hvite, rosa, lilla eller blå blomster. Dufter av trenoter med opprindelse i Middelhavsområdet. Navnet ”rosmarin" stammer fra det latinske ordet for "dugg" (ros) og "hav" (marinus) eller "dugg av havet", fordi planten ikke trengte mer enn fuktigheten som havbrisen bar for å overleve. Planten er også kjent som Anthos, fra det antikke greske ord ἄνθος, som betyr "blomst".

In Vivo-undersøkelser:

• Beroligende effekt: Stress kan være en av årsakene til urenheter. Eterisk olje fra Rosmarin har avslappende egenskaper ved innånding (in vivo-undersøkelse).


AKTIVE INGREDIENSER FRA NATUREN. SALISYLSYRE AV NATURLIG OPPRINNELSE

Forskningen av oljesammensetninger har fremhevet det høye innholdet av metylsalisylat i vintergrønn eterisk olje. For å skape salisylsyre av naturlig opprinnelse ekstraheres, hydrolyseres og krystalliseres metylsalisylatet.

HVIT & SORT LEIRE OPPRINNELSE: ENGLAND & BRASIL

Leire har en høy absorberende effekt på huden. Hvit leire fra England og sort leire fra Brasil ble brukt henholdsvis til å gi komfort eller en skånsom peeling

Serine består af 6 produkter til ansiktet + 1 Hand wash Scrub

Rosem ary Officinal Night Balm

15 ml

Rosemar y Officinal Black Cleansing Gel

100 ml

Rosema ry Officinal Active Essence

200 ml

Rosem ary Officinal White Clay Fluid

50 ml

Rosem ary Officinal Black Clay Mask

50 ml

Rose mary Officinal Targeted Care

9 ml

Rosemar y Officinal Hand Wash Scrub

400 ml


ROSEMARY Black Clay Cleansing Gel er Decléors ansiktsrens av 95 % naturlig opprinnelse, beriket med eterisk olje fra rosmarin og sort leire som renser huden for urenheter.


Gelteksturen til rensen omdannes til et mykt skum når den blandes med vann. Dette skummet etterlater huden renset og mattere. Rensen har en aromatiske duft som frisker opp huden og sinnet. Ingredienser: Denne formelen av 95 % naturlig opprinnelse kombinerer effektiviteten av eterisk olje fra rosmarin og salisylsyre og sort leire til å rense huden effektivt. Passer alle hudtyper med urenheter, også følsom hud. Bland en liten mengde gel med vann i håndflaten. Masser ansiktet med lette sirkulære bevegelser, skyll deretter av. Unngå øyepartiet. Skyll øynene grundig med en gang dersom produktet kommer i kontakt med dem. ETERISKE OLJER AV HØY KVALITET - PROFESJONELLE SAMMENSETNINGER - OPTIMAL TOLERANSE Tuben på 100 ml kommer uten emballasje for å begrense avfallsmengden.

ROSEMARY Active Essence er Decléors vannbaserte hudpleie av 99 % naturlig opprinnelse beriket med eterisk olje fra rosemarin og salisylsyre til å redusere urenheter (som synlige porer og hudormer) og holder huden matt hele dagen. Porer fremstår mindre og strammere, samt mindre synlige. Hudens generelle utseende forbedres med mindre hudormer og færre urenheter. Den flytende strukturen reduserer overskytende talg, noe som etterlater huden renset og matt med en sunn glød. Produktets aromatiske duft frisker opp huden og sinnet. Denne formelen av 99 % naturlig opprinnelse kombinerer effektiviteten av eterisk olje fra rosmarin med salisylsyre av naturlig opprinnelse samt kraftige eteriske oljer som ylang ylang, sitron, lavendel, salvie og nellik, som bidrar til å minimere porene. Passer alle hudtyper med urenheter, også følsom hud. Klapp forsiktig på renset, tørt ansikt med en bomullsdott eller med fingrene. Unngå øyepartiet. Skyll øynene grundig med en gang dersom produktet kommer i kontakt med dem.


ETERISKE OLJER AV FARMASØYTISK KVALITET - PROFESJONELLE SAMMENSETNINGER - OPTIMAL TOLERANSE

Flasken er i PET-plast. Gjenbruk hvis tilgjengelig.

ROSEMARY OFFICINALIS White Clay Daily Care er Decléors fuktighetskrem av 96 % naturlig opprinnelse beriket med eterisk olje fra rosemarin, salisylsyre og hvit leire for å redusere overskytende talg, hudormer og urenheter som holder huden og som holder huden natt, selv i varmt og fuktig vær (testet på 25 kvinner i badstue ved 45 °C med 45 % luftfuktighet). Huden ser ren ut og mindre skinnende med en sunn matt glød. Hudens generelle utseende fremstår forbedret med mindre hudormer og urenheter. Porene fremstår mindre synlige. Den ikke-klebrige, lette strukturen er lett å påføre, noe som etterlater huden umiddelbart fuktet og behagelig. Produktets aromatiske duft frisker opp huden og sinnet. Denne formelen av 96 % naturlig opprinnelse kombinerer effektiviteten av eterisk olje fra rosmarin med salisylsyre og hvit leire av naturlig opprinnelse og tilfører huden fukt og gjør den matt. Passer alle hudtyper med urenheter, også følsom hud. Påføres om morgenen på renset ansikt etter ROSEMARY OFFICINALIS Active Essence. Unngå øyepartiet.

ETERISKE OLJER AV FARMASØYTISK KVALITET - PROFESJONELLE SAMMENSETNINGER - OPTIMAL TOLERANSE

Den ytre emballasjen er laget av materiale fra godt forvaltede, FSC®-sertifiserte skoger og andre kontrollerte kilder (FSC® er opptatt av å fremme ansvarlig skogforvaltning over hele verden, og hjelper til med å ta seg av skoger for fremtidige generasjoner). Gjenbruk der det er tilgjengelig.

ROSEMARY Black Clay Mask er Decléors maske av 99 % naturlig opprinnelse beriket med eterisk olje fra rosmarin, salisylsyre og sort leire som reduserer urenheter (som synlige porer, hudormer og urenheter) som renser huden uten å tørke den ut. Huden føles umiddelbart renset og matt med en sunn glød. Den generelle hudteksturen føles forbedret med færre hudormer og urenheter fremstår mindre synlige porer. Maskens svarte konsistens er lett å påføre og vaske av. Huden virker i balanse og renser huden, men uten å tørke den ut. Produktets aromatiske duft frisker opp huden og sinnet. Én eller to ganger i uken påføres et tynt lag på renset hud. La sitte i 10 minutter. Skyll med varmt vann selv om masken ikke er helt tørr. Unngå øyepartiet. Skyll øynene grundig med en gang dersom produktet kommer i kontakt med dem.

ROSEMARY Night Balm er Decléors nattbalm av 98% naturlig opprinnelse beriket med eterisk olje fra rosmarin for å avbalansere uren hud. Balmen bidrar til at huden fremstår klarere, har en jevnere hudstruktur og ser generelt forbedret ut. Huden føles myk og behagelig. Over natten vil huden føles i balanse igjen. Teksturen smelter inn i huden uten å etterlate den fettet og tilfører aktive stoffer til huden i løpet av natten. Produktets aromatiske duft frisker opp huden og sinnet. Denne nattpleien kombinerer effektiviteten av eteriske oljer (rosmarin, ylang ylang, sitron, lavendel, salvie og nellik) med voks av naturlig opprinnelse og botaniske oljer for gjenopprette en balansert hud. Velegnet til kombinert til fet hud. Påføres om kvelden på renset ansikt og hals etter disse tre trinnene: Trinn 1. Ta en liten mengde tilsvarende en ert og varm opp i hendene; Trinn 2. Plasser hendene foran nesen og trekk 3 dype åndedrag; Trinn 3. Masser inn i ansikt ansikt og hals med lette bevegelser, inntil balmen er smeltet inn i huden. Unngå øyepartiet. Skyll øynene grundig med en gang dersom produktet kommer i kontakt med dem.

ROSEMARY Targeted Solution er Decléors konsentrat beriket med eterisk olje fra rosmarin for å forhindre og bekjempe urenheter. Det forhindrer og reduserer forekomsten av urenheter, mens det demper ubehag. Dette flytende konsentratet er svært lett å påføre takket være nålens dispenser, som gir en presis og hygienisk bruk. VERDSATT AV KVINNER. VITENSKAPELIG DOKUMENTERT MOT URENHETER: -36% FÆRRE URENHETER (kosmetoklinisk test utført på 30 kvinner etter 14 dager) -40 % REDUKSJON I STØRRELSE AV URENHETER (kosmetoklinisk test hos 30 kvinner etter 14 dager) Konsentratet inneholder eterisk olje fra rosmarin samt eteriske oljer som sitron, lavendel, ylang ylang, salvie og nellik for å bekjempe urenheter. Velegnet til kombinert til fet hud. Bruk konsentratet før krem for uren hud. Kan påføres i løpet av dagen om nødvendig. Produktets lille format er svært praktisk å transportere og får lett plass i lommen. Unngå øyepartiet. Skyll øynene grundig med en gang dersom produktet kommer i kontakt med dem.

Rosemary Daily Hand wash Scrub er Decléors hånd skrub af 94% naturlig oprindelse, beriget med antibakteriel æterisk olie fra Rosmarin samt valnødspulver, der efterlader hænderne rensede og eksfolieret. Dine hænder føles rene og friske. Huden virker glattere og blødere. Dens geltekstur med en delikat duft af rosmarin omdannes til en cremet blød skum, når den blandes med vand for forsigtigt at rense hænderne. Beriget med glycerin af naturlig oprindelse gør dette produkt til den perfekte hånd skrub der giver huden fugt og holder hænderne bløde selv efter flere vaske om dagen. Antibakteriel æterisk olie fra rosmarin giver en aromatisk og frisk duft for en unik oplevelse. Valnøddepulveret giver en blød peeling. Pumpen gør det muligt at anvende produktet på en praktisk og hygiejnisk måde. Brug en lille mængde produkt i hånfladen med fugtige hænder. Massér ind i huden i mindst 30 sekunder for en perfekt rensede og eksfolierende hånd vask. Skyl med varmt vand.

bottom of page