top of page

Tørr høsthud – få gløden tilbake med 4 fantastiske produkter fra Biotherm

Oppdatert: 2. okt. 2018Hei dere :)


Det er høst i luften – og for mange er denne årstiden en favoritt!

Turer i skog og mark i nydelig høstsol er fantastisk for sjela- og innehygge under teppet med en varm kopp te er heller ikke å forakte.

Men mange sliter med tørr hud på denne årstiden – som følge av værskiftet. Huden trenger masse fukt om høsten og vi ønsker oss alle en hud som gløder.


Den ultimate hudpleieserien for høsthuden er serien Skin Oxygen fra Biotherm


Serien består av rens, rensende skin tonic, serum og en fuktighetsgelé. Skin Oxygen passer til alle hudtyper, lukter friskt, gjør huden myk, ren, og gir masse glød.For optimalt resultat og glødende hud, anbefaler vi følgende rutine morgen og kveld:

Steg 1: Start med å rense huden med Skin Oxygen Depolluting Cleanser Meldting Gel. Dette er en dyprengjørende og skummende gel cleanser som fjerner urenheter, smuss og forurensning uten å tørke ut huden.Steg 2: Deretter masseres Skin Oxygen Oxygenating Lotion på renset og tørr hud.

Påfør gjerne med en bomullspad og la den trekke godt inn i huden.
Steg 3: I neste steg påføres Skin Oxygen Strenghtening Concentrate. Dette er et serum som beroliger huden, beskytter mot forurensing og bidrar til jevnere hudtone.
Steg 4: Siste finish er Skin Oxygen Cooling Gel Cream.

En helt fantastisk dagkrem somtrekker godt inn i huden og styrker hudens barriere , beholder gløden og etterlater huden frisk og rik på fukt.Anbefaler virkelig alle denne deilige serien- den passer alle hudtyper!


Hilsen

Lise fra BliVakkerBiotherm Skin Oxygen
KJØP NÅ >

bottom of page