top of page

3 VIKTIGE STEG FOR Å TA VARE PÅ HUDEN 💖Selvom vi er inne mesteparten av dagen betyr det ikke at huden vår er beskyttet. Selvfølgelig, vi er mindre utsatt for UV-stråler og forurensing. Men det tørre inneklima kan også skade huden vår. Mye av innendørs forurensing kommer fra kjøkkenet, men den største skaden vil skje på grunn av stress.

Dette stresset ble målt i en 2018-studie utført av JAXA (Japan Aerospace Exploration Agency) sammen med Shiseido undersøkelser på 23 personer som ble satt i karantene i 15 dager. I løpet av dette eksperimentet var stress og angst på høyere nivåer enn vanlig, med synlige effekter på huden inkludert redusert barrierefunksjon, økt talgproduksjon og økt betennelsesfaktor. En annen effekt var at huden hadde problemer med å holde på fuktigheten. For de av oss som ikke vet hva vi skal gjøre med all denne tiden hjemme, kan hudpleie være en måte å få tiden til å gå på. For andre som sjonglerer arbeid og familie er det mer en utfordring. Men i disse tøffe tider vil det helt sikkert være en stor kilde til velvære, ro og glede for oss alle.


1 – RENS HUDEN DIN

Start dagen din med å fjerne sebum som huden har produsert i løpet av natten med en skumrens som Shiseido’s Clarifying Cleansing Foam. Har du tørrere hud kan du prøve vår nye WASO 3-in-1 Beauty Smart Water som renser, fukter og primer huden. Dersom du bruker makeup, vil det være lurt å dobbeltrense på kvelden. Start med å fjerne makeup med Perfect Cleansing Oil og gå deretter over med en skurens for å få renset huden dypt.


HAR DU LITT MER TID?

Å ha en skrubb i hudpleierutinen sin er gull verdt. WASO Soft + Cushy Polisher vil fjerne døde hudceller, booster huden og du vil føle en silkemyk hudtekstur. Bruk den ett par ganger i uken, eller så ofte du føler at huden trenger det.


2 – KJEMP MOT STRESS INNENFRA, GI HUDEN DIN FUKTIGHET

Legg til et serum i rutinen din for å øke effekten av alle andre produkter og booste huden. Ultimune serum styrker hudens immunforsvar og beskytter huden din mot skade. Påfør deretter en fuktighetskrem med høyt innhold av hyaluronsyre som Essential Energy, for å øke fuktighetsnivået i huden. Ønsker du spafølelsen, kan du på kvelden påføre en nattmaske som WASO Beauty Sleeping Mask, som booster huden gjennom natten og tilfører dypt med fuktighet. Du våkner opp med fuktet hud som stråler.


HAR DU LITT MER TID?

Øyeområdet er skjørt og får virkelig gjennomgå i denne stressende tiden. For å forebygge stressrynker bruk Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream både morgen og kveld. Vil du gi øynene enda mer kjærlighet, bruk Benefiance Pure Retinol Express Smoothing Eye Mask ett par ganger i uken. Du kommer til å være den fresheste under neste Zoom møte med jobb.


HAR DU TID TID TIL OVERS?

Yoga for ansiktet er en fin måte for å få tankene over på noe annet. For å fjerne spenninger kan du gjøre enkle øvelser som Aurélia Delsol, grunnleggeren av FACE YOGA SOUL har kommet opp med. En av våre favorittøvelser er for munnen. Ønsker du å fjerne spenninger rundt munnen og forebygge fine linjer? Lag en O med munnen og hold leppene over tennene. Gå fra en O til en A og repeter dette 10 ganger, 3 ganger om dagen.


3 – TA DEG TID

Bruk litt mer tid på å massere produktene godt inn i huden for å stimulere og øke blodsirkulasjonen. Før du påfører hudpleien, ta kaldt vann på hendene for å stimulere enda mer. Shiseido har den unike Reneura Teknologien som øker kommunikasjonen i huden for å få enda bedre resultater av hudpleien din. Etter bare ett par dager, vil huden din bli vekket til livet.

HAR DU LITT MER TID?

Ønsker du en lett makeup for å få strålende hud, trenger du bare ett par produkter. For å få litt farge og glød påfør Synchro Skin Bronzer Cushion Compact, sammen med Synchro Skin Illuminator, på de høyeste punktene i ansiktet, som kinnben, nesen og amorbuen. Avslutt med Synchro Skin Correcting GelStick Concealer, under øyne og andre steder du ønsker å dekke.


bottom of page