top of page

3 favoritter fra Artdeco!Affordable luxury. Merket har siden oppstart i 1985 vært opptatt av kvalitet til en god pris og kan med sitt brede sortiment tilby akkurat det! Her er 3 av våre favoritter fra Artdeco.

Artdecos bestselgende mascara Angel Eyes er med sin kjegleformede børste utrolig lett å påføre, og er perfekt for de med små øyne. Den smale delen av børsten gjør at du enkelt når de minste vippene, mens den brede delen gir volum og fylde til de ytre øyevippene. Den er parfymefri og passer perfekt til de med sensitive øyne og for de som bruker linser. Kombiner den gjerne med Lash Booster Base for enda mer volum!

En av våre nyeste produkter er vår unike Waterproof Maker! Har du en favorittmascara som du skulle ønske var vannfast? Da er Waterproof Maker noe for deg! Det er en transparent fikseringsgel som gjør at enhver mascara blir vannfast. Den kan i tillegg brukes på bryn eller alene. Den er perfekt på dager det regner eller når du skal trene!

Tips! For best resultat start med Lash Booster for ekstra fylde, volum og lengde. Deretter påfører du Angel Eyes Mascara, før du avslutter med Waterproof Maker!bottom of page