top of page

24 timer i Helsinki sammen med NYX PROFESSIONAL MAKEUP ❤

Skrevet av Stine, salgs koordinator Blivakker.no /Cocopanda


Susanna, Cocopanda.fi / Stine Blivakker.no/Cocopanda

Vi var så heldige å bli invitert til NYX PROFESSIONAL MAKEUP sitt eksklusive Halloween Event 2018, som fant sted i Helsinki, Finland.

Vi fikk tilbringe 24 hektiske timer i Helsinki, før turen gikk hjemover til Norge.


Jeg og Susanna, vår finske markedsfører dro tidlig fra Kristiansand og ankom Helsinki ca 15.00 lokal tid.

Jeg skal ikke legge skjul på at der var veldig greit å dra på tur til Finland sammen med Susanna som er finsk og dermed er veldig kjent i Helsinki.Touchdown Helsinki 🙌

Etter en kort hvile på hotellet tok vi turen videre til en restaurant like ved hotellet hvor vi spiste middag med flere som jobbet i NYX, og var så heldige å bli sminket klar til eventet.

Susanna getting ready!

Makeup heaven❤

Jeg gikk for en fargerik Unicorn look
Vi dro deretter videre til lokalet hvor eventet ble holdt. Her skulle vi inn i et haunted house, hvor temaet virkelig var gjennomført til fingerspissene.

I lokalet var det allerede over ca 100 influencere, bloggere & makeup artister fra både Norge, Sverige, Danmark & Finland.

Flere av disse har vi tidligere hatt samarbeid med, og noen av dem har også vært på våre event i Norge og møtt flere ganger.Det var flere som virkelig hadde gått ‘’all-in’’ med fantastiske kostymer, bodypaint og sminke. Så inspirerende å se på alle som hadde brukt så lang tid til å sette sammen en gjennomført halloween look. Det ble også flere kåringer denne kvelden, under kan du se to av vinnerne;


REPOST: @linusmauritz Winner: Best Concept

REPOST: @ida_elina Winner: Best Makeup

Vi takker NYX for en fantastisk tur til Helsinki hvor vi virkelig fikk en helt unik Halloween feiring!

Hvis du ønsker, så kan du se hele utvalget til NYX PREFOSSIONAL MAKEUP , hvor vi har et stort utvalg av sminke til både hverdag, fest og andre anledninger.


Hilsen

- Stine & Susanna

bottom of page