top of page

17.mai looken ❤Hurraa, 17. mai er rett rundt hjørnet! Selv om dagen også i år blir annerledes kan vi fortsatt pynte oss😊 Her kommer forslag til to ulike looks som kan passe til bunaden, dressen eller kjolen.På en dag som 17. mai vil vi at sminken holder hele dagen. Derfor er en god primer viktig. Start med Skin Perfecting Makeup Base før du påfører en langvarig og matte foundation slik som Perfect Teint.. Påfør deretter Eyeshadow Base over hele øyelokket, før du legger Eyeshadow #578 eller Eyeshadow #517 i globalen, i ytterkant og under øyet. Legg til slutt Eyeshadow #08 eller Eyeshadow #05 på resten av lokket for å lysne.

For fantastiske vipper er trioen Lash Booster Mascara Base, Angel Eyes Mascara og Waterproof Maker en uslåelig kombo! Begynn med å påføre Lash Booster Mascara Base for ekstra fylde og lengde. Deretter fortsetter du med Angel Eyes Mascara før du til slutt tar på et lag av Waterproof Maker for å gjøre mascaraen vannfast!

Har du bunad eller festdrakt og velger å la denne skinne og vil gå for en mer naturlig makeup er Perfect Color Lipstick #889 et fint alternativ. For en litt mørkere og brunere farge er Perfect Color Lipstick #820 perfekt. Ikke glem Magic Fix Lipstick for å gjøre leppestiften vannfast!

Avslutt med 3-In-1 Makeup Fixing Spray for at sminken skal sitte hele dagen!


Gratulerer med dagen og god 17.mai 😊

bottom of page