top of page

ØYUNN SINE FAVORITTER FRA ARTDECO


Øyunn Krogh har noen produkter hun ikke klarer seg uten, og det som går igjen blant favorittene er at de holder hele dagen og er enkle å påføre. Dette er helt klart produkter som er et «must-have» i alles sminkepung.


Magic Fix Lipstick 5ml

Leppestiften blir forseglet med en usynlig hinne så du kan drikke og kysse hele kvelden uten å miste leppefargen! Fungerer med alle leppestifter. Bergamott og lavendelolje nærer og beroliger leppene.


Dette er magi på flaske. Den gjør at leppene beholder fargen du har påført hele dagen. Og at det ikke smitter over på klær, glass eller andres lepper💋

Mineral Lip Styler #14 Mineral Rosy Peach

Fuktgivende og høyt pigmentert lipliner med integrert spisser i ut-skruings mekanismen. Rik, matt finish.


Denne liplineren er akkurat passe myk, slik at den kan formes som du ønsker for dine lepper. Jeg pleier å påføre denne, så en leppepomade, før jeg går over med Magic Fix.Clear Lash & Brow Gel

En gjennomsiktig gele som fester/fikserer øyenbryn og lett fremhever vippene samtidig som den beskytter hårene. Perfekt som pleie til deg som har permanentfarget vippene dine.


Dette er min største favoritt fra ARTDECO. Den er helt gjennomsiktig og holder seg sånn hele dagen. Den sitter både gjennom treningsøkten eller en het kveld på dansegulvet. Denne bruker jeg hver eneste dag, også når jeg ellers er helt sminkefri❤️Finn dine favoritter fra Artdeco her.

bottom of page