Her finner du tips og triks, nyheter og litt om hverdagslykken hos oss i Blivakker.no ❤

Velkommen til BliVakker Stories!

 


Reisesett, venninnesett, vertinnesett, oppdagelsessett,- de blir kalt mye eskene som inneholder flere produkter. De dukker opp når en minst venter det. De er ikke tilgjengelig hele tiden. Vi må gripe sjansen når vi ser den. Discovery Kit, et oppdagelsessett, -et perfekt navn på esken fra Filorga. For Filorga er noe å oppdage. Filorga pirrer vår nysgjerrighet. Det er et merke vi har hørt mye om. Vi har hørt snakk om produkter som er effektive. Vi har hørt om produkter som gir synlig effekt på svært kort tid. Vi har hørt at det er inspirert av estetisk medisin. Vi er nysgjerrig og går gjerne på oppdagelsesferd. Vi dykker ned i vår nye eske og finner alt vi trenger for enten å prøve ut, ta med på reise eller rett og slett bare unne oss. Vi finner alt vi trenger for å få sunn hud, hud med glød, forynget hud.


Step 1: For å få en nyrenset, klar hud tester vi Micellar Solution. En alt-i ett rens som effektivt og skånsomt fjerner make-up, smuss og avfallsstoff fra huden. Huden roes ned, huden får fukt og får opprettholdt riktig ph-verdi. Hvor super er ikke denne når den også kan brukes til å fjerne øye makeup!Step 2: Masken Meso-Mask testes som neste skritt. Den blir fort en favoritt. En myk kremmaske som er som fløyel på huden. Fornyende, foryngende, roer huden, gir fantastisk glød. 20 minutters velvære. 20 minutters hjemmespa. Luksus i en liten krukke. Vanskelig å være foruten.Step 3: Fuktighetskrem og anti-age, Time Filler Cream. Den perfekte Filorga krem. Stressrynkene blir dempet, bekymringsrynkene, dypere rynker og tretthetsrynker halveres. Godt å vite at det finnes hudforyngelse i en liten krukke.Step 4: Optim Eyes Eyecontour. Dette er øyekremen for alle. Blikket blir våkent. kun etter få dagers bruk blir en klar over at en kan slippe å møte verden med poser under øynene. Vi ser at vi ikke trenger så mye concealer for å skjule mørke ringer. Øyekremen tryller bort tretthetstegn, jeg ser ut som om jeg har sovet en time lenger!


Et Discovery Kit. En liten reise i en eske. En eske med små oppdagelser. En reise i nye hudpleieprodukter. En eske med et innhold som fornyer huden. Den er den perfekte oppdagelse til deg selv, til en venninne, til å ta med på reise, til å teste ut hjemme. Alle fortjener en ny oppdagelse. God oppdagelse og god reise til en sunn frisk ungdommelig hud.


Dolce & Gabbana introduserer nå en ny, fruktig og varm parfyme i duftlinjen Dolce.

Inspirasjonen bak nyheten Dolce Shine er øyeblikket når vi beveger oss fra vinter til vår. Når de første solstrålene skinner inn i hagene rundt Amalfikysten. Dolce-buketten består av vakre, gule og solfylte blomster.

Dolce Shine dufter magisk. Den gir deg energi og varme som solen.

I de fargerike toppnotene finner vi saftig Mango i kontrast til sprudlende Grapefrukt-essens. Duften har et hjerte av blomster. En strålende virvel av luftig Jasmin og solkysset Appelsinblomst gir parfymen en myk bris av blomstrende liv. Duften av solstråler kommer til utrykk gjennom lyse trenoter. Behagelige noter av australsk Sandeltre og silkemyk hvit musk henter frem følelsen av varm og myk hud.

Flakongen er både elegant og søt på samme tid.


Denne duften er som ekte sollys! Dette er en fruktig floral duft som passer like godt på varme sommerdager som i de sene nattetime

Det er ikke for ingenting at vi kaller det «foundation» som oversettes til «fundament» på norsk, for dette produktet er kanskje det de aller fleste anser som det viktigste kosmetiske produktet de eier!


En god foundation kan virkelig gjøre en dårlig dag til en god dag, når du med et par strøk kan trylle bort tretthetstegn i huden etter sene kvelder med vin eller røde eksamenskviser som kommer av stress.


Clarins har mange varianter, slik at du kan finne en favoritt!


Psst! Visste du at alle Clarins sine foundations inneholder planteekstrakter som virker pleiende på huden?


Skin Illusion Foundation SPF15


Skin Illusion er en foundation med en herlig lett konsistens som etterlater en vakker hud, takket være en unik blanding av mineraler og naturlige planteekstrakter som rosa algeekstrakt som holder huden hydrert gjennom hele dagen. Skin Illusion har en lett dekk som kan bygges med flere lag. Hudtonen blir utjevnet, med en glødende og naturlig finnish. Din naturlige hudtone blir fremhevet, med et feilfritt, vakkert resultat og en «bar hud» effekt. Passer alle hudtyper, til og med en tørr og sensitiv hudtype.


Dekk: Lett til medium

Bruk:

Påføres med enten en foundationkost, makeup svamp eller rene fingre.
Everlasting Youth Fluid SPF15


Clarins Everlasting Youth Fluid Foundation er en flytende foundation med en unik formula som gjenoppretter hudens glød og ungdommelighet. Den vil i tillegg skjule aldringsflekker og urenheter. Ved hjelp av røde alger og arganolje vil den sørge for at huden din ikke tørker ut, men holder seg hydrert gjennom hele dagen. Clarins make-up er en kombinasjon av hudpleie og makeup som tar vare på huden din, og resultatet er en jevn hud som har vakker glød og stråler. Passer alle hudtyper.


Dekk: Medium

Bruk:

Påføres med enten en foundationkost, makeup svamp eller rene fingre.
Everlasting Compact Foundation SPF9


Everlasting Compact Foundation er en foundation i pudderform med langvarig hold og medium til full dekkevne. Den har en silke-konsistens som virker utglattende på huden. Pudderet har også solfaktor 9 som beskytter huden mot stråling fra solen. Pudderet lar huden puste, og beskytter også mot forurensning i luften som kan være skadelig for huden. Med ingrediensen bambuspulver vil huden får en matt finnish uten å føles tørr. Passer alle hudtyper.


Dekk: Medium til full

Bruk:

Påføres med enten en pudderkost eller svampen som følger med i etuiet.


Everlasting Cushion Foundation SPF50+


Everlasting Cushion er en lett foundation med solfaktor 50 som gir langvarig hold og tilpasningsdyktig dekkevne. Den beskytter huden godt mot skadelig stråler fra solen, lar huden puste, og gir den er frisk glød. Med ingrediensen Quinoaekstrakt vil den både gi huden godt med fuktighet og også beskyttelse mot forurensning i luften. Etuiet har speil i lokket og er perfekt for en on-the-go touch up.


Psst! Du får også kjøpt refill så du slipper å kjøpe en helt ny når den er tom.


Dekk: Lett

Bruk:

Påføres med svampen som følger med i etuiet.


Milky Boost Healthy Glow Milk


Milky Boost er en lett og innovativ foundation med magiske mikroperler med inkapslingsteknologi – som gjør at kremen skifter farge ved kontakt med huden. Den jevner ut hudtonen og gjør den frisk og glødende ved hjelp av naturlige ingredienser som ferskenmelk og økologisk kiwi. Produktet hydrerer huden gjennom hele dagen og gir en naturlig glød og dekk. Passer alle hudtyper.


Siden den kommer i en stor størrelse, får du nesten dobbelt så mange appliseringer som i en vanlig størrelse (30ml)! I tillegg er forpakningen produsert i Frankrike og er resirkulerbar.


Dekk: Lett

Bruk:

Påfør jevnt over hele ansiktet om morgenen, med enten foundationkost, makeupsvamp eller rene fingre.
Følg oss

©2019 by BliVakker.no