Her finner du tips og triks, nyheter og litt om hverdagslykken hos oss i Blivakker.no ❤

Velkommen til BliVakker Stories!

 

Sofistikert og elegant er ord vi alltid forbinder med designeren Carolina Herrera. Ord vi forbinder med hennes mote og hennes dufter.Urbant, trendy og kosmopolitisk kjennetegner også dette merket. New York basert gjenspeiler det det siste innen mote og design i en morderne stil. Carolina Herrera dominerte selv moten da hun som ung dame entret metropolen. Hun frekventerte de mest trendy klubbene, som studio 54, der hennes stil ble anerkjent, kopiert, beundret. Hun etablerte sitt eget firma etter press fra amerikanske Vogue og har siden gjort suksess i en by og et kontinent som yngler av nye designere.

Hun reiste til New York fra Caracas, Venezuela. I hjertet sitt har hun alltid forblitt en varmblodig søramerikaner. Hun har røtter fra et land der varme, sensualitet og livsglede, `allegria de vivir` er viktigere enn noe annet.Ikke rart hennes firmafarge ble rødt. Ikke rart vi alltid ser den røde fargen på visninger. Ikke rart vi ofte ser henne med ikonisk rød leppestift avbildet i utallige magasiner. Rødt som står for kjærlighet, rødt som står for glede, for temperament, for lidenskap. Rødt vekker oppmerksomhet, rødt er for en kvinne som vil gjøre inntrykk.

Denne våren kommer også hennes nye duft, hennes velkjente flakong, i helrødt. En klar rød lakk stilletto, et helt nytt par sko, en helt ny juice.


Very Good Girl er en helt ny duftkomposisjon, et nytt olfaktorisk landskap. En ny ingrediens lanseres, den majestetiske rosen. Den mest feminine av alle, elegant, klassisk, dronningen av blomster. Her i en uvanlig kombinasjon med den mest ikoniske maskuline noten vetiver. Det gir styrke, eleganse, det gjør duften ultramoderne, det er kraftfullt, det er `girlpower på flaske`Som en rød tråd gjennom alle Good Girl duftene går notene jasmin og tonka. Også i Bad Boy finner vi tonka, sammen med pepper, salvie – og vetiver. Vetiver overrasker og i Good Girl Supreme – en ny rød tråd plukkes opp. Very good girl, vårens nye stiletto er en frisk komposisjon av rose, bær, vanilje og – vetiver! Det er en rød tråd, den er som den manglende brikken i puslespillet. Det er en floral fruktig duft, det er lett, det er friskt, det er samtidig varmt, berusende og fengslende. En ekte Carolina Herrera, en stilfull stiletto, for kvinnen som tør å være leken, glad, fristende og fantastisk.6 visninger0 kommentarer
  • lisem


Affordable luxury. Merket har siden oppstart i 1985 vært opptatt av kvalitet til en god pris og kan med sitt brede sortiment tilby akkurat det! Her er 3 av våre favoritter fra Artdeco.

Artdecos bestselgende mascara Angel Eyes er med sin kjegleformede børste utrolig lett å påføre, og er perfekt for de med små øyne. Den smale delen av børsten gjør at du enkelt når de minste vippene, mens den brede delen gir volum og fylde til de ytre øyevippene. Den er parfymefri og passer perfekt til de med sensitive øyne og for de som bruker linser. Kombiner den gjerne med Lash Booster Base for enda mer volum!

En av våre nyeste produkter er vår unike Waterproof Maker! Har du en favorittmascara som du skulle ønske var vannfast? Da er Waterproof Maker noe for deg! Det er en transparent fikseringsgel som gjør at enhver mascara blir vannfast. Den kan i tillegg brukes på bryn eller alene. Den er perfekt på dager det regner eller når du skal trene!

Tips! For best resultat start med Lash Booster for ekstra fylde, volum og lengde. Deretter påfører du Angel Eyes Mascara, før du avslutter med Waterproof Maker!7 visninger0 kommentarer
  • lisem

Carolina Herrera styrker sin posisjon som et ultramoderne dufthus for både ham og henne denne våren. Vi har blitt godt kjent med flere stilettos – dameduftene Good Girl som oser av femininitet, varme, eleganse, dufter som er ytterst sofistikerte. Herreduften Bad Boy matcher Good Girl perfekt. En duft som er dyp, mettet, sensuell, med ingredienser som kakao og tonka.Good Girl og Bad Boy viser en ny modernitet i duftverdenen. En kvinne og en mann med flere sider, kvinner som både er vakre OG intellektuelle, menn som både er tøffe og går sine egne veier, men som samtidig viser sine ømme og omsorgsfulle sider.


Nyheten Bad Boy Le Parfum er nettopp for mannen som er tro mot seg selv, som tør vise styrke, som er fryktløs. En moderne mann som samtidig tør være myk, ja han er uimotståelig…

Med to akkorder får duften frem de to sidene av mannen, den barske og uavhengige, men også den myke og omtenksomme. Det er en eksplosiv duft med mye kraft. Tiltrekkende og forførende. Eksplosiv friskhet med masse energi møter finesse og eleganse.Det er en uvanlig note som åpner duften og fanger oppmerksomheten, hamp. En grønn, energirik, frisk urt i kombinasjon med strålende grapefrukt. Sort sichuanpepper er tiltrekkende, karismatisk, som en manns spennende personlighet og åpner veien til en sensualitet i en sexy lærakkord som tar pusten fra en. Den dype elegante noten av vetiver omslutter duften, nøyaktig slik en skreddersydd dress omslutter en sexy herrekropp.Matt helsvart flakong, designet som et lyn, symbol på kraft og styrke. En ny frisk maskulinitet, forførende og ultra moderne.

40 visninger0 kommentarer

Følg oss

©2019 by BliVakker.no